Βόλος: Τα δεδομένα για τον Κόντη – Τι θα παίξει ρόλο

00:53 5/5/2024 - Πηγή: Sportime

Όταν ο Βόλος τον προσέλαβε, ελάχιστοι το περίμεναν. Τελικά τόσο ο Χρήστος Κόντης όσο και το κλαμπ βγήκαν κερδισμένοι από αυτή τη συνεργασία.

Αγωνιστικά η βελτίωση ήταν εμφανής. Ένα χάλι παρέλαβε ο Κόντης και η κατάσταση βελτιώθηκε αισθητά. Σε εννέα αγώνες μέτρησε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Αρκετά καλός απολογισμός τηρουμένων των αναλογιών.

Μόνο που υπάρχει και κάτι άλλο. Στα πλέι άουτ δεν παίζουν μπάλα μόνο οι προπονητές και οι παίκτες. Ο Αχιλλέας Μπέος

το γνωρίζει καλά ως έμπειρος παράγοντας. Γι’ αυτό και δεν έχει σκοπό να πληρώσει κάποια υπεραξία.

Ο Βόλος θα παραμείνει στην κατηγορία και αυτό σημαίνει πως  Αχιλλέας Μπέος δεν το κουνάει. Τραβήξτε μία γραμμή σε όσα έλεγε το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πάμε παρακάτω.

Επιθυμία του είναι να παραμείνει ο Κόντης στον πάγκο. Ωστόσο, ξέρει καλά πως το μοναστήρι να είναι καλά και άπαντες είναι αναλώσιμοι. Γι’ αυτό και μην το δένετε πως οι δύο πλευρές θα τα βρουν στην ανανέωση. Έστω και εάν  βασικός στόχος αυτός είναι. Καλή θέληση υπάρχει, αλλά θα παίξει ρόλο το οικονομικό.

Όχι μόνο το τι λεφτά θα πάρει ο άλλοτε συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τι μπάτζετ θα έχει να διαχειριστεί. Ο Κόντης δεν θέλει να βιαστεί θεωρώντας πως θα έχει τις ευκαιρίες του.

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα