«Βουνό» το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μετά τη διακοπή – Οι παίκτες «κλειδιά» για τον Λουτσέσκου

Η λέξη ροτέισον δεν είναι σίγουρα η αγαπημένη του Ραζβάν Λουτσέσκου όπως έχει δηλώσει άλλωστε ο ίδιος ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, όμως το πρόγραμμα βουνό που ακολουθεί μετά τη διακοπή, τον οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικέφαλος του βορρά μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, θα έχει έναν απαιτητικό αγωνιστικό δρόμο για να διαβεί μέχρι και το τέλος του τρέχοντος έτους.

Με λίγα λόγια, ο ΠΑΟΚ,

μετά και την είσοδο του Κυπέλλου Ελλάδος στη ζωή του, θα κληθεί να δώσει 8 παιχνίδια σε διάστημα 25 ημερών, κάτι που μεταφράζεται σε 1 αναμέτρηση ανά 3 μέρες.

Αρχικά, θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα και στις 30 Νοεμβρίου, θα μεταβεί στη Φρανκφούρτη για την σπουδαία ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Άιντραχτ.

Στη συνέχεια και ειδικότερα στις 4 Δεκεμβρίου, θα υποδεχθεί την Λαμία ενώ τρεις ημέρες μετά θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του κυπέλλου.

Το δύσκολο πρόγραμμα δεν σταματάει εκεί καθώς στις 10 Δεκεμβρίου θα αγωνιστεί στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και στις 14 του ίδιου μήνα θα υποδεχθεί την Ελσίνκι.

Τέλος, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα παίξει εκτός έδρας με την Κηφισιά και στις 21 θα κλείσει τη χρονιά υποδεχόμενος στην έδρα του τον ΟΦΗ.

Οι παίκτες κλειδιά για τον Λουτσέσκου

Σύμφωνα με τα παραπάνω λοιπόν, γίνεται εύκολα κατανοητό πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα περιμένει από παίκτες που είχαν ανάγκη χρόνο προσαρμογής να βγούνε μπροστά και να κουβαλήσουν την ομάδα του μετά τη διακοπή.

Φυσικά, πρώτος και καλύτερος είναι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό να έχει δώσει ήδη ορισμένα πρώτα δείγματα γραφής χωρίς όμως να έχει πιάσει το ταβάνι της απόδοσης του.

Προ ολίγων ημερών σκόραρε στην αναμέτρηση της Εθνικής Βουλγαρίας απέναντι στην αντίστοιχη της Σερβίας (2-2) για τα προκριματικά του Euro 2024 και δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Παράλληλα, ο τεχνικός του δικεφάλου περιμένει σίγουρα και από τον Αλί Σαμάτα να παραμείνει στα επίπεδα των τελευταίων αγώνων και να δώσει τις λύσεις που δεν έδωσε στο ξεκίνημα της χρονιάς.

Φυσικά, αν από έναν παίκτη είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεισφορά του στο ροτέισον της ομάδας, αυτός σίγουρα είναι ο Τόμας Μουργκ που από «τελειωμένος» με 5 συμμετοχές προσφέρει σημαντικές βοήθειες.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα