Βράνιες: Μίλησε με Άντερλεχτ και τον θέλει πίσω!

10:09 8/6/2020 - Πηγή: Sportime
Την Παρασκευή έγραφα για τον Κόντε και πως θερμά εισηγήθηκε την απόκτηση παίκτη από την Αγγλία για την ΑΕΚ, αλλά δεν περίμενα πως αυτός θα ήταν ένας που δεν είχε καν αντιμετωπίσει ως προπονητής στο Νησί ο Ιταλός.

Anyway, με την πραγματικά αξιοσημείωτη περίπτωση του Ενομπακάρε και τα μύρια όσα ντεσουδάκια τη συνοδεύουν, θα ασχοληθώ όταν με το καλό έρθει στην Αθήνα (το Σάββατο πρωί ήταν να έρθει, ωστόσο τότε διαπιστώθηκαν θέματα λόγω πανδημίας που δεν ίσχυαν όμως λίγες

ώρες νωρίτερα όταν «έσπασε» πως έρχεται).

Αυτό που ίσως είναι πιο σοβαρό και άμεσο για την «Ενωση» αφορά τον Βράνιες. Οι Βέλγοι αδέρφια δεν είναι Τούρκοι. Δεν είναι παπατζήδες. Ο,τι αναφέρουν το έχουν διπλοτσεκαρισμένο. Και όταν λοιπόν λένε πως η Αντερλεχτ δεν δέχτηκε την πρόταση παράτασης δανεισμού του Βόσνιου και πως τον περιμένουν 1η Ιουλίου στις Βρυξέλλες, τους πιστεύω.

Όπως πιστεύω, ρωτώντας και ψάχνοντας εκεί, πως όλο αυτό δεν είναι απλώς τακτική εκ μέρους της Αντερλεχτ. Στελεχειακά άλλαξαν πρόσωπα και πράγματα εκεί, ο Βράνιες είναι καλώς ή κακώς επένδυση και είναι λογικό να θέλουν να τη δουν να βγαίνει.

Γι’ αυτό και μαθαίνω πως ο Βόσνιος έχει μιλήσει με όλους τους υπευθύνους του αγωνιστικού τμήματος των «μωβ», οι οποίοι του ξεκαθάρισαν πως τον υπολογίζουν και τον περιμένουν. Και, όπως μου λένε, δεν το ξέρω, δεν χαλάστηκε καθόλου ο «Ογκι»…

Το άρθρο Βράνιες: Μίλησε με Άντερλεχτ και τον θέλει πίσω! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα