Βρήκε το νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός και τρίβουν όλοι τα χέρια τους

Βρήκε το νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός και τρίβουν όλοι τα χέρια τους με τη ραγδαία εξέλιξή του.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία επική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, κερδίζοντας τους Ισραηλινούς εκτός έδρας με 1-6 και ανατρέποντας το 1-4 του πρώτου αγώνα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Στο… μεθύσι της πρόκρισης και των εμφαντικών εμφανίσεων του Ντάνιελ Ποντένσε, του Αγιούμ Ελ

Κααμπί και του Κώστα Φορτούνη αρχικά, οι ερυθρόλευκοι είδαν όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Δεν γινόταν αλλιώς να έρθει αυτή η θρυλική πρόκριση.

Όμως, ένας παίκτης που αθόρυβα εξελίσσεται στο νέο Τσιμίκα του Ολυμπιακού είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Βρήκε το νέο Τσιμίκα ο Ολυμπιακός και τρίβουν όλοι τα χέρια τους

Ο 24χρονος Αργεντίνος αριστερός μπακ του Ολυμπιακου, έχει πλέον προσαρμοστεί πλήρως στον Ολυμπιακο και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι εδώ και αρκετό καιρό σημείο αναφοράς στην αριστερή πλευρά της άμυνας των ερυθρόλευκων.

Πλέον ο Ορτέγκα εκτός από τις αμυντικές του αρμοδιότητες δίνει βάρος και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Ολυμπιακού από τα αριστερά, με όπλο τις πολυ καλές του σέντρες αλλά και ντρίπλες όταν χρειαστεί.

Τρίβουν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό που βλέπουν την επένδυση που έγινε το καλοκαίρι επί Αντόνιο Κορδόν να αποδίδει και την αξία του παίκτη να ανεβαίνει αργά αλλά σταθερά. Ήδη ο Ορτέγκα έχει… τσιμπήσει 1,5 εκατ. ευρώ πάνω στην αξία του, στους λίγους μήνες που είναι στον Ολυμπιακό και η άνοδος… συνεχίζεται.

Πλέον η αξία του παίκτη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι στα 6 εκατ. ευρώ από 4,5 όταν ήρθε στον Ολυμπιακό και 5 το Δεκέμβριο.

MEGA POLL! Θέλετε ένα ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ στα προημιτελικά;

ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Έχασε τα λόγια του με τον Ολυμπιακό και ο Νικολακόπουλος

Ο Ολυμπιακός γιατί είναι δύσκολο να κρατήσει τον Κάρμο

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα