Ξεκάθαρος ο γιατρός στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Δεν άλλαξα ποτέ γνωμάτευση, ήταν ψέμα»

Χαμός έγινε με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και τα όσα ειπώθηκαν μετά στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Super League, διακόπηκε και πλέον όλα θα κριθούν στα δικαστήρια, με τον γιατρό του αγώνα να έχει γίνει κόκκινο πανί για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Γώγος κατηγορήθηκε ότι άλλαξε γνωμάτευση κατά τη διάρκεια

της εξέτασης, ωστόσο ο ίδιος με ανάρτηση του ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ και χαρακτήρισε ψεύτες όσους αναφέρουν το αντίθετο.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, τόνισε πως εδώ και 32 χρόνια λειτουργεί μόνο για το καλό των ασθενών του, τονίζοντας παράλληλα ότι  ουδέποτε άλλαξε την γνωμάτευσή του, ότι αυτό ήταν ένα ψέμα κι εκείνος απλώς περιέγραψε την προοδευτική βελτίωση της κλινικής εικόνας του αθλητή.

Από κει και πέρα, ανέφερε ότι παρείχε δύο γνωματεύσεις, με τη μία να είναι γραμμένη στα αγγλικά προκειμένου να την καταλάβει ο διαιτητής και μία στα ελληνικά.

Τέλος, κατέληξε λέγοντας ότι είναι πολύ λυπημένος με τα όσα γίνονται από τη στιγμή που… τελείωσε το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, αφού έχει γίνει θύμα μίας χυδαίας επίθεσης.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξεκάθαρος, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, Δεν,xekatharos, olybiakos – panathinaikos, den