Αυτή ναι, είναι διπλή…ευκαιρία!

12:17 5/11/2019 - Πηγή: To10.gr

Υπάρχουν αρκετά αποτελέσματα εκτός λογικής στην φετινή Serie A και το κακό είναι ότι προσωπικά έχω πέσει πάνω σχεδόν σε όλα…Τελευταίο παράδειγμα οι δύο κυριακάτικες επιλογές, με την Αταλάντα να μένει για πρώτη φορά φέτος χωρίς γκολ και την Τζένοα να χάνει από την Ουντινέζε, η οποία δέχθηκε 11 γκολ στα δύο πρόσφατα παιχνίδια και πήγε με υπηρεσιακό τεχνικό στο Λουίτζι Φεράρις. Πονάνε όλα αυτά αλλά αντέχω…

Στον

8ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, Τσέλσι και Άγιαξ ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο με 6 βαθμούς και έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα έναντι της Βαλένθια για την πρόκριση στον πρώτο γύρο.

Η ομάδα του Λάμπαρντ έπιασε τον Αίαντα στην κορυφή μετά το διπλό στο Άμστερνταμ με 1-0, χάρη σε γκολ του Μπατσουαγί στο 86ο λεπτό. Μία νίκη που μάλλον δεν την άξιζε βάσει συνολικής εμφάνισης αλλά βέβαια όταν έχεις κρατήσει τον Άγιαξ στο μηδέν στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, τότε έχεις πιθανότητες να πάρεις το μέγιστο…

Η αλήθεια πάντως είναι ότι οι μπλε του Λονδίνου έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά, ήρθαν κάποιες νίκες που αύξησαν την αυτοπεποίθηση των παικτών και διορθώθηκαν κάποια πράγματα που αφορούν την αμυντική λειτουργία. Σε συνδυασμό με την βαριά φανέλα που κουβαλά ως σύλλογος, πέτυχε 8 νίκες στους 9 τελευταίους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις! Μοναδική ήττα αυτή της περασμένης εβδομάδας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Λιγκ Καπ, σε ένα παιχνίδι βέβαια που υπήρξαν πολλές αλλαγές.

Ένα μικρό ροτέισον θα γίνει και απόψε από τον Λάμπαρντ αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που θα κάνω παιχνίδι υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Άγιαξ αποδίδει συνολικά καλύτερο ποδόσφαιρο και θα φανεί ιδιαίτερα επικίνδυνος απόψε, χάρη στην ταχύτητά του. Πέρυσι στήριξε την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στις σπουδαίες εκτός έδρας εμφανίσεις του, φέτος πανηγύρισε ήδη επιβλητικό διπλό με 3-0 επί της Βαλένθια στο Μεστάγια και έχει συμπληρώσει 13 σερί εκτός έδρας παιχνίδια αήττητητος στην διοργάνωση, με 6 νίκες και 7 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα!

Το γεγονός ότι η διπλή ευκαιρία της ολλανδικής ομάδας αποδίδει περισσότερο από τον άσο δίνει μεγαλύτερη αξία στην συγκεκριμένη επιλογή.

Πηγή: Bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα