Αυξάνει την διαφορά με 2.25

Έγραφα χθες ότι ο αγώνας Πεσκάρα – Κρεμονέζε ξεκινά με 1-1 και θα κυνηγήσω το τρίτο γκολ. Δυστυχώς το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 1-1 διότι άργησε πολύ να μπει το πρώτο γκολ.

Θα επιμείνω πάντως με Serie B διότι βρίσκω αξία σε αρκετά σημεία στο σημερινό πρόγραμμα.

Μάχη κορυφής ανάμεσα σε Μπενεβέντο και Κροτόνε στο Τσίρο Βιγκορίτο. Βέβαια ό,τι και να συμβεί στον σημερινό αγώνα, η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι θα παραμείνει στην πρώτη θέση αφού έχει διαφορά 4 βαθμών πριν

την σέντρα. Πιστεύω ότι θα τους κάνει 7 διότι παρουσιάζεται συμπαγής αμυντικά και στην επιθετική γραμμή διαθέτει περισσότερες λύσεις από κάθε άλλη ομάδα της κατηγορίας.

Αντίστοιχη μάχη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Η Λιβόρνο πραγματοποιεί και φέτος κακό πρώτο γύρο, αν και η αλήθεια είναι πως έχει χάσει πολλούς βαθμούς στα τελευταία λεπτά και στις λεπτομέρειες. Η Τράπανι δείχνει ότι πιθανότατα θα επιστρέψει στην Serie C αφού στερείται ποιότητας αλλά και εμπειρίας στην Serie B. Κομβικός αγώνας για την παραμονή, θα στηρίξω και εδώ την γηπεδούχο.

Αντίθετα θα κυνηγήσω την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της Πορντενόνε. Η νεοφώτιση εκπλήσσει ευχάριστα με την έως τώρα πορεία της και ειδικότερα με το γεγονός ότι παραμένει αήττητη στην Dacia Arena, παρότι δεν αποτελεί φυσική έδρα της. Η Περούτζια προέρχεται από την πρώτη φετινή ήττα στο Ρενάτο Κούρι και θέλει να ρεφάρει άμεσα. Η απουσία του Μπούραϊ για τους γηπεδούχους είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και η απόδοση στο διπλό, μου δίνει την δυνατότητα να κάνω παιχνίδι με το dnb των φιλοξενούμενων.

Νωρίς το μεσημέρι η Μπαρτσελόνα καλείται να αποδείξει την ανωτερότητά της στην έδρα της Λεγκανές. Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα στην πρώτη και την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι μπλαουγκράνα έχουν απουσίες στην άμυνα αλλά αυτό απλά θα βοηθήσει την επιβεβαίωση του Over 2.5, το οποίο παρουσιάστηκε στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια τους στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα