Χαριστέας: «Είμαστε ικανοποιημένοι από τον Τερζή, θέλω να μείνει»

00:45 23/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του Απόστολου Τερζή στον πάγκο του Αρη άφησε ο Αγγελος Χαριστέας, μετά το 2-2 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη τόνισε ότι η διοίκηση της ομάδας είναι πολύ ευχαριστημένη με τον νεαρό τεχνικό και μάλιστα επισήμανε ότι ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του Τερζή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλα θα αποφασιστούν την Δευτέρα, όταν και θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές,

για να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι. «Αύριο θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί, από κοινού», δήλωσε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον κ. Τερζή, οι παίκτες τον θέλουν, υπάρχει καλή χημεία μεταξύ τους και εγώ προσωπικά θέλω να μείνει στην ομάδα, αντί να ψάχνουμε για άλλον. Αύριο θα μιλήσουμε μαζί του και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί, από κοινού. Τα δυο ματς που πέρασαν ήταν κομβικά και πολύ δύσκολα, τα έβγαλε άψογα και έτσι δικαιούται να έχει τον πρώτο λόγο», είπε αρχικά.

Και συνέχισε για το ντέρμπι της Τούμπας: «Είμαστε πικραμένοι που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, γιατί το αξίζαμε. Παρ΄ όλα αυτά όταν φεύγεις με ισοπαλία από την Τούμπα, είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και είμαστε ικανοποιημένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα