Δύο αναμετρήσεις στη Σουηδία

16:13 7/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Στις 16:00, στην Tele2 Arena της Στοκχόλμης η Χάμαρμπι υποδέχεται την Φάλκενμπεργκ για την 14η αγωνιστική του Σουηδικού πρωταθλήματος, ενώ την ίδια ώρα στο Νόρκεπινγκ, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει τη Χάκεν.

Στην πρωτεύουσα η γηπεδούχος Χάμαρμπι θα επιδιώξει να συνέλθει μετά τις δύο σερί ήττες για το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα ηττήθηκε αρχές Ιούνη στην έδρα της ΑΙΚ με 2-0 και ηττήθηκε με το ίδιο σκορ στην έδρας της Χάκεν την προηγούμενη εβδομάδα. Έτσι έπεσε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 19 πόντους και απέχει 5 από τις

θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Φάλκενμπεργκ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Έλφσμποργκ και πλησίασε τις ομάδες που βρίσκονται εκτός ζώνης υποβιβασμού. Βρίσκεται στην 15η θέση, στο -1 από τη θέση των playout και στο -3 από την “σωτηρία”.

Στο Νόρκεπινγκ οι γηπεδούχοι προέρχονται από την οδυνηρή εντός έδρας ήττα από την Σίριους με 0-1 , με την οποία έχασαν έδαφος στην μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Έπεσε στην 6η θέση και στο -3 από την 4η Χάκεν, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα. Οι φιλοξενούμενοι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου και την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής τουςς συμμετοχής, επικράτησαν την προηγούμενη βδομάδα εντός έδρας της Χάμαρμπι και πλησίασαν στο -7 από την κορυφή.

Διαβάστε στο Betarades.gr το αναλυτικό preview για την Α’ Σουηδίας και δείτε τα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων ρεπορτάζ, απουσίες, χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και φυσικά τη στοιχηματική εκτίμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα