Ένινγκ: «Δεν μπορώ να φανταστώ τον Άρη χωρίς τον Φετφατζίδη»

17:43 10/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΛ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA ο Μικαελ Ένινγκ. Ο προπονητής των κίτρινων σχολίασε και τη πρόταση που δέχθηκε ο Άρης από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Αναλυτικά τα οσα δήλωσε στη NOVA:

Για τη σχέση του με τους παίκτες του:«Από

την πρώτη στιγμή που ανέλαβα η ομάδα έχει τη δική μου σφραγίδα. Έχω αναπτύξει σχέση εμπιστοσύνης με τους παίκτες μου, καταλαβαινόμαστε πιο γρήγορα πλέον, κι αυτό μας βοηθά όλους και περισσότερο την ίδια την ομάδα».

Για τις δύο τελευταίες νίκες, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Εγώ βάζω και τα δύο τελευταία παιχνίδια του 2019, με Βόλο και Παναθηναϊκό. Είναι μια τετράδα αγώνων με θετικά αποτελέσματα, που μας έδωσαν ηθικό και αυτοπεποίθηση».

Για τους Ιντέγε και Λάρσον και την αλλαγή συστήματος της ομάδας σε 4-4-1-1, είπε: «Να μη σταθούμε μόνο στους δύο αυτούς παίκτες. Ο Δεληζήσης και ο Ρόουζ στην άμυνα μας έχουν δώσει σταθερότητα, δύσκολα δεχόμαστε γκολ. Ο Ντουρμισάι, επίσης, μας βοηθά πολύ επιθετικά. Όλα αυτά είναι στοιχεία που τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας».

Για το αν είναι πιθανό να παίξει σε τρίτο παιχνίδι με ίδια ενδεκάδα ο Άρης: «Ναι, είναι πιθανό, γιατί δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε κάτι απέναντι στη Λάρισα».

Για τον Ντουρμισάι: «Είναι πολύ θετικός άνθρωπος, που μας γεμίζει με θετική ενέργεια. Είναι έτοιμος να κυνηγήσει το στόχο του που είναι να πιάσει υψηλό επίπεδο απόδοσης κι αυτό μας βοηθάει».

Για το σκορ στον αγώνα Κυπέλλου στην Ξάνθη:«Συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΛ. Ο επαναληπτικός ακολουθεί. Μόνο έχω να πω ότι πώς γίνεται να παίζουμε Σάββατο για το πρωτάθλημα και Τρίτη ξανά για το Κύπελλο;»

Για την πιθανότητα να φύγει κάποιος παίκτης, όπως για παράδειγμα ο Φετφατζίδης: «Δεν είναι απαραίτητο να πιστεύουμε όλα όσα λέγονται αυτή την περίοδο. Ο Φετφατζίδης είναι αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας και δεν φαντάζομαι τον Άρη χωρίς αυτόν».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εν όψει του αγώνα με την ΑΕΛ: «Ο Τόνσο είναι εκτός, όπως και ο Σούντγκρεν, ενώ ο Ντιγκινί υπολογίζεται κανονικά».

Για τη μεταγραφική περίοδο:» Τα μάτια μας είναι ανοικτά και ελέγχουμε διάφορες περιπτώσεις. Άλλοι, όμως, χειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα