Γιουβέντους-Λέτσε 4-0

00:48 27/6/2020 - Πηγή: To10.gr

Απτόητη για την κατάκτηση ακόμα ενός πρωταθλήματος συνεχίζει η Γιουβέντους. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Λέτσε έπαιζε με 10 παίκτες από το 31΄, επικράτησε με 4-0 και αποσπάστηκε εφτά βαθμούς από την Λάτσιο. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μπιανκονιέρι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έκανε τα πάντα στο γήπεδο (1 γκολ και 2 ασίστ).

H Mεγάλη Κυρία είχε την υπεροχή από

την αρχή της αναμέτρησης, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς στα δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο. Η τηλεκατευθυνόμενη γκολάρα του Πάολο Ντιμπάλο στην αρχή τους δεύτερου μέρους ήταν αυτή που άνοιξε την άμυνα των φιλοξενούμενων, ενώ 11 λεπτά ο Κριστιάνο κέρδισε πέναλτι το οποίο και ανέλαβε ο ίδιος για το 2-0 της Γιουβέντους.

Στο 83’και πάλι ο Πορτογάλος έκανε άνω-κάτω την άμυνα της Λέτσε, βγάζοντας μαγική ασίστ με τακουνάκι στον Ιγκουαϊν και ο Αργεντινός από κοντά δεν λάνθαψε για το 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 85ο λεπτό όταν ο Κόστα σέντραρε από δεξιά και ο Ντε Λιχτ με κεφαλιά εξ επαφής διαμόρφωσε το 4-0.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Κουαδράδο, Ματουϊντί, Ραμπιό (52’ Ντάγκλας Κόστα), Πιάνιτς, Μπεντανκούρ (68’ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα (77’ Ιγκουαΐν), Μπερναρντέσκι (77΄Μουρατόρε), Ρονάλντο

ΛΕΤΣΕ: Γκάμπριελ, Ντονάτι, Πας, Λουτσιόνι, Βέρα (78’ Καλντερόνι), Ριζπόλι, Ταχτσίδης, Πετριτσιόνε (46’ Ροσετίνι), Σάκχοβ, Μανκόζου (72’ Μπαράκ), Φάλκο (64’ Μπαμπακάρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα