«Η Ρεάλ κάλεσε τους παίκτες της να ελαττώσουν τα social media για να αποφύγουν τις… κλοπές»

14:10 1/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Κάλεσμα στους παίκτες της να ελαττώσουν το χρόνο που περνούν στα social media προκειμένου να αποφύγουν τις κλοπές στα σπίτια τους, έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το τελευταίο διάστημα, όλο και περισσότεροι ποδοσφαιριστές στην Ισπανία πέφτουν θύματα ληστών, με τις Αρχές της χώρας να θεωρούν πως πίσω από τις υποθέσεις κρύβεται ένα ολόκληρο κύκλωμα.

Τελευταίος που είδε το σπίτι του να… ξαφρίζεται την ώρα που βρισκόταν σε αγώνα ήταν ο Κασεμίρο, ο οποίος μόλις τέλειωσε το ντέρμπι με την Αλέτικο έμαθε για την επιδρομή

των ληστών στον ιδιωτικό του χώρου.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Μαδριλένοι αποφάσισαν να παρέχουν μερικές συμβουλές στο ποδοσφαιριστές τους, προκειμένου να αποθαρρύνουν τέτοιου είδους ενέργειες στο μέλλον.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών, ο σύλλογος στάθηκε ιδιαίτερα στα social media, προτρέποντας τους παίκτες να μην αναρτούν εικόνες όπου φαίνεται το εξωτερικό και το εσωτερικό των σπιτιών τους, ώστε να μην βοηθούν τους ληστές να εντοπίζουν την τοποθεσία τους και να μελετούν το χώρο πριν προχωρήσουν σε εισβολή.

Μάλιστα, η Ρεάλ τους προειδοποίησε να μην κοινοποιούν λεπτομέρειες από προσωπικά ταξίδια ή καθημερινές εξόδους τους, ενώ τους συμβούλεψε να αυξήσουν και τα μέτρα προσωπικής ασφάλειας στις οικείες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα