Καραπαπάς για αντιντόπινγκ: «Τόσο βλάκες είναι…» (pic)

Το βράδυ της Τετάρτης ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτησή του στα social media απάντησε στον Γιώργο Σαββίδη και στην πρόταση του ΠΑΟΚ για έλεγχο ντόπινγκ σε 5 παίκτες κάθε ομάδας στο κυριακάτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Δικέφαλο στο Καραϊσκάκη.

Ο Γ’ αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες συμφωνούν να γίνεται έλεγχος αντιντόπινγκ σε όλους

τους αγώνες και σε όλους τους παίκτες.

Το βράδυ της Πέμπτης (28/11) ο Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη περάσει από έλεγχο στο Champions League, παρόλα αυτά συμφωνούν να γίνουν έλεγχοι ντόπινγκ στο ματς της Κυριακής. «Ας αρχίσουν οι έλεγχοι από σήμερα και να περάσουν από έλεγχο όλοι οι παίκτες και όλοι οι παράγοντες», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ο παράγοντας του Ολυμπιακού έγραψε στο μήνυμά του: «Επειδή κάποια φαιδρά πρόσωπα συνεχίζουν το θόρυβο του αντιντόπινγκ (λες και δεν ξέρουν ότι τουλάχιστον εμείς περάσαμε ήδη έλεγχο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόσο βλάκες είναι αλλά τους δικαιολογώ γιατί δεν έχουν ιδέα από Τσάμπιονς Λιγκ…) να το ξαναπώ. Ας αρχίσουν οι έλεγχοι από σήμερα μέχρι τη Δευτέρα. Να περάσουμε έλεγχοι όλοι οι παίκτες και όλοι οι παράγοντες. (Και δείγμα από τις τρίχες του κεφαλιού στον έλεγχο έτσι;).

Δείτε την ανάρτησή του:

Keywords
Τυχαία Θέματα