Κοβάσεβιτς: «Ο καρδιολόγος του Ολυμπιακού μου έσωσε τη ζωή»

11:03 22/5/2020 - Πηγή: To10.gr

O Ντάρκο Κοβάσεβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα του γνωστού Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε όταν ακόμη αγωνιζόταν στους ερυθρόλευκους.

Ο Σέρβος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού λοιπόν τόνισε στις δηλώσεις του πως ο γιατρός της ομάδας τότε του έσωσε τη ζωή, όταν διαγνώστηκε με πρόβλημα στην

καρδιά το 2009.

Παράλληλα, ο Κοβάσεβιτς μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τη σχέση που έχουν, ενώ στάθηκε και στην δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί πριν λίγους μήνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τον Ιανουάριο του 2009 έπαιζα στον Ολυμπιακό. Κατά τη διάρκεια μιας εξέτασης ρουτίνας, βρήκαν ότι έχω στένωση αρτηρίας κατά 98%. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν είχα καταλάβει τίποτα. Μου έκαναν επέμβαση στην καρδιά και υποχρεώθηκα να σταματήσω. Ο γιατρός του κλαμπ (σ.σ. Πάνος Σταματόπουλος) μού είχε σώσει τη ζωή», ανέφερε ο Κοβάσεβιτς.

Συνεχίζοντας πρόσθεσε πως: «Αγαπώ τον Ολυμπιακό. Έχω πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο Μαρινάκη και πηγαίνω σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός έχει νοοτροπία νικητή, είναι όπως η Γιουβέντους».

Για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε: «Τα πάντα έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα, αυτή η ιστορία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα