Λίβερπουλ : Το όνομα της στο τρόπαιο και η πρόβα στο Κοπ (vids)

12:34 21/7/2020 - Πηγή: To10.gr

Η Λίβερπουλ είναι πρωταθλήτρια Αγγλίας μετά από τριάντα χρόνια αναμονής. Λόγω της πανδημίας αλλά και του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, δεν μπορεί να γίνει φιέστα με κόσμο. Ωστόσο, στου «κόκκινους», αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ετοιμάσουν κάτι πολύ καλό.

Με ανάρτηση στο twitter, έγιναν γνωστές οι πρόβες για την φιέστα. Τα πλάνα είναι συγκλονιστικά και όλοι αναμένουν μία εντυπωσιακή γιορτή. Μάλιστα, όλη η φιέστα θα κοστίσει σχεδόν

ένα εκατομμύριο λίρες στην αγγλική ομάδα ενώ είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουλίου. Ακόμα, οι πρωταθλητές ζήτησαν από τον κόσμο, να μείνει σπίτι του και να πανηγυρίσει από εκεί, την απονομή λόγω του ιού.

Μαζί αυτή την δημοσίευση, ανέβηκε και ένα βίντεο όπου δείχνει το όνομα της Λίβερπουλ που χαράζεται πάνω στο τρόπαιο της Premier League. Θυμίζουμε, ότι είναι η πρώτη φορά, που οι «κόκκινοι» κερδίζουν το πρωτάθλημα, από τότε που μετονομάστηκε η πρώτη κατηγορία Αγγλίας σε Premier League.

Final preparations pic.twitter.com/nHuHayBLjp

Anfield Hour (@AnfieldHour) July 21, 2020

What a start to the day for #LFC fans everywhere!

Here's a look at the Premier League trophy ahead of tomorrow night's presentation for the champions…pic.twitter.com/r4j24GauqQ

Sky Sports (@SkySports) July 21, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα