Ο αθλητικός δικαστής αιφνιδίασε τους πάντες…

Η αθλητική δικαιοσύνη στα χρόνια της εξυγίανσης έχει χαρίσει ορισμένες μνημειώδεις αποφάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αλλά και ορισμένες στιγμές που σε κάνουν να απορείς. Και να αναρωτιέσαι, τι πραγματικά συμβαίνει. Πού αποσκοπούν κάποιες ενέργειες.

Σήμερα, λοιπόν, είναι να εκδικαστεί η κλήση του Κώστα Καραπαπά, για την αναμέτρηση με τον Βόλο. Για πρώτη φορά, ωστόσο, οι ομάδες και οι εγκαλούμενοι, αντί για Παρασκευή (σ.σ. όπως συμβαίνει πάντα, εκτός από «ειδικές» περιπτώσεις), κλήθκαν να απολογηθούν Δευτέρα. Μια αιφνιδιαστική απόφαση, που ουσιαστικά στερεί τη δυνατότητα προετοιμασίας της

απολογίας.

Είναι πραγματικά απορίας άξιο για ποιον λόγο ο αθλητικός δικαστής τη Super League, κ. Χριστόφορος Μάρκου, επέλεξε να αιφνιδιάσει ομάδες και παράγοντες, ορίζοντας τις εκδικάσεις για Δευτέρα και όχι για Παρασκευή. Μια σπουδή που προκαλεί ενδιαφέρον και προστίθεται στην παραπάνω σειρά των περίεργων ενεργειών.

Αναλυτικά, η κλήση του Κ. Καραπαπά αναφέρει τα εξής:
«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, για τη Δευτέρα, 30-12-2019 και ώρα 14:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 15η και 16η αγωνιστική.

7/ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ. Καραπαπάς (αντιπρόεδρος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 22/12/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 22/12/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα», στον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 2 περ. ε, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’ σε συνδυασμό με το 11 παρ. 1, 2 και 3, 12 παρ. 1 περ. α’ , 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β΄,του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Keywords
Τυχαία Θέματα