«Ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ από το… πουθενά»

22:12 24/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Πέρσι η άμυνα ήταν το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ στον δρόμο για την κατάκτηση του νταμπλ, ωστόσο, φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο Δικέφαλος έχει δεχθεί γκολ και στα οχτώ επίσημα ματς που έχει δώσει έως τώρα, μετρώντας συνολικά 14 τέρματα παθητικό!

Ο παλαίμαχος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Θόδωρος Αποστολίδης, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης

αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Αρη (2-2) και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δέχθηκε γκολ σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Αρχικά είπε: «Μετά τον τραυματισμό του Πέλκα, έγινε μπέρδεμα στην ομάδα και ψαχνόμασταν να βρούμε την ταυτότητά μας. Παίζαμε με δυο οκτάρια, απόντος του Εσίτι, όπως ακριβώς και πέρσι, μόνο που εκείνοι είχαν μάθει ο ένας τον άλλο και ήξεραν πώς θα μαρκάρουν και πώς θα γίνει η αλληλοκάλυψη. Δεχθήκαμε δυο ακόμη γκολ, κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε, γιατί δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να δεχόμαστε γκολ από το… πουθενά».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ο Άρης ήθελε να καταστρέψει το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ήθελε να παίξει μπάλα και είδαμε ότι ποδόσφαιρο δεν παίχθηκε, ενώ περιμέναμε να δούμε ματσάρα μετά τα δυο γρήγορα πρώτα γκολ. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στο τέλος και ισοφάρισε, πάλι καλά, γιατί θα μπορούσαμε να χάσουμε έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Βλέπουμε μπροστά, υπάρχει το ματς με την ΑΕΚ, το οποίο μπορούμε να κερδίσουμε…».

Keywords
Τυχαία Θέματα