Ο ΠΑΟΚ κάνει «τη δουλειά του» αφού ο κ. Αυγενάκης δεν κάνει τη δική του…

Εγώ είμαι με τον Σταύρο Κοντονή! Αυτός ήταν που είχε διαβεβαιώσει ότι στο νέο αθλητικό νόμο που θα έφερνε, θα συμπεριλαμβανόταν διάταξη με την οποία καμιά ομάδα δεν θα μπορούσε να δώσει δανεικούς σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας. Μια που το είπε και μια που δεν το έκανε. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Γιώργος Βασιλειάδης και φυσικά σφύριξε αδιάφορα για το θέμα. Όταν τα έλεγε αυτά ο Σταύρος Κοντονής η «εξυγίανση» δεν είχε επιβληθεί ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όταν ανέλαβε ο κ. Βασιλειάδης η «εξυγίανση» είχε εγκατασταθεί για τα καλά και έτσι δεν συνέτρεχε λόγος για τέτοιες ρυθμίσεις. Κάπως έτσι

φτάσαμε στους έξι δανεικούς του ΠΑΟΚ και την μη χρησιμοποίηση του ς από τον Βόλο στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Τιμώ και υπολήπτομαι τους παίκτες του Βόλου που έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να αντιταχτούν και να πάρουν αποτέλεσμα.

Θα ήταν φαντάζομαι, δύσκολο και για αυτούς να διαβάζουν ότι οι στοιχηματικές εταιρείες δεν τους έδιναν καμιά τύχη για το συγκεκριμένο παιχνίδι κι ας έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον του κόσμου για τις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που έχουν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ πιθανό ότι αν αντιμετώπιζαν με πλήρη σύνθεση τον ΠΑΟΚ να του δημιουργούσαν πολύ μεγαλύτερα προβλήματα από όσα (λίγα) κατάφεραν να του δημιουργήσουν.

Από τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που πριν από τέσσερα χρόνια κατακεραύνωνε τους πάντες με το ζήτημα των δανεικών και άφηνε αιχμές ότι ο Ολυμπιακός ήταν ευνοημένος από αυτή την κατάσταση θα περίμενα τουλάχιστον μια σοφή διαχείριση της κατάστασης ώστε να μην εκτίθεται ο ίδιος και η ομάδα του. Δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για την τήρηση των προσχημάτων. Ισως έτσι είναι καλύτερα.

Ετσι, διευκολύνεται η Πολιτεία και συγκεκριμένα ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης να κόψει αυτό τον γόρδιο δεσμό που τρόπο που στο εξής να μην μπορεί να ευνοηθεί κανείς. Διότι ωραίο είναι το VAR και η συσκέψεις για την… βελτίωσή του αλλά υπάρχουν άλλες σοβαρότερες παθογένειες που δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή επί ίσοις όροις του πρωταθλήματος. Το αναφέρω διότι υπάρχει η μάχη για την κορυφή που πάντα τραβά το ενδιαφέρον αλλά δεν θα πρέπει και να το μονοπωλεί. Αν ο Βόλος μπορεί να κάνει μια αξιόμαχη και ανταγωνιστική ομάδα με δανεικούς τότε αποκτά πλεονέκτημα έναντι π.χ  του Αστέρα που δεν μπορεί και ενδεχομένως δεν θέλει.

Το παιχνίδι του Βόλου με τον ΠΑΟΚ έφερε το θέμα στην επικαιρότητα. Ο Κοντονής κάποτε και για συγκεκριμένους λόγους απείλησε με μια ρύθμιση που δεν ήρθε ποτέ. Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει μπροστά του πεδίο δόξης λαμπρόν. Αν θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω από να υποβάλλει τα σέβη του και να του υποβάλλον τα δικά τους οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου…

Keywords
Τυχαία Θέματα