Ολυμπιακός : Η ώρα του Ραφίνια

13:08 21/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Κράτησε αρκετά αλήθεια είναι η αναμονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την έλευση του Ραφίνια στην Ελλάδα αλλά όταν πρόκειται για έναν τέτοιο παίκτη, αξίζει να περιμένεις και λίγο παραπάνω. Για την ακρίβεια μέχρι αύριο (Σάββατο 22/8) αναμένεται πλέον να είναι στην Αθήνα ο Βραζιλιάνος μπακ και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Αφού

τη Δευτέρα ανακοίνωσε στη Φλαμένγκο ότι αποχωρεί με προορισμό τον Πειραιά, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους αυτής του της απόφασης, ο πρώην άσος της Μπάγερν Μονάχου (μεταξύ άλλων), είναι έτοιμος να έρθει για λογαριασμό του Ολυμπιακού έχοντας ξεπεράσει και κάποια διαδικαστικά θέματα που υπήρχαν λόγω της πανδημίας.

Έτσι θα προστεθεί ένα πολύ σημαντικό όπλο στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος ποντάρει πολλά πάνω στον Ραφίνια για το δεξί άκρο της άμυνας λόγω της τεράστιας εμπειρίας αλλά και της δεδομένης ποιότητας που διαθέτει ο Βραζιλιάνος. Βέβαια, ακόμη και σήμερα να ερχόταν και να ξεκινούσε προπονήσεις, ως γνωστόν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό Κυπέλλου δεν θα είχε αφού το παιχνίδι θα γίνει με τα ρόστερ της περσινής σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα