Ολυμπιακός: Τα ματς αυτά τα «καθαρίζεις» γρήγορα αλλιώς…

23:20 27/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Είναι σίγουρο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, θα παίξει με 5-6 νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Λογικό και αναμενόμενο, μεγάλο ρόστερ έχει, όλοι πρέπει να μπουν στο ροτέισον και να προσφέρουν.

Είναι σίγουρο επίσης πως η Λαμία δεν έχει τίποτα απολύτως να χάσει. Και δεδομένα θα παραταχθεί με σχήμα… πούλμαν-ταμπούρι για να κάνει την ζωή των ερυθρολεύκων δύσκολη.

Και λογικά θα κάνουν οι άνθρωποι καθώς δεν μπορούν αλλιώς να αντιμετωπίσουν

τον Ολυμπιακό ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με αυτόν τον τρόπο την τελευταία φορά που τον συνάντησαν τον νίκησαν!

Το ματς Κυπέλλου που έμεινε στην ιστορία για τις 30 τελικές του Ολυμπιακού, την μια της Λαμίας και το 0-1, με χαμένο πέναλτι του Φορτούνη που έφερε το σοκ του αποκλεισμού για τους Πειραιώτες.

Από τότε πέρασαν 7 μήνες και άλλαξαν πάρα πολλά. Αήττητος είναι ο Ολυμπιακός σε 19 ματς έχοντας 7 ευρωπαϊκά παιχνίδια σε τοπ επίπεδο. Μια ομάδα που έχει αφήσει πίσω τις «παιδικές ασθένειες» και κοιτάει μπροστά έτοιμη να επιστρέψει εκεί που ανήκει ακόμη και αν χρειαστεί να νικήσει και το «θηρίο» που ονομάστηκε… εξυγίανση.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την κακή παρουσία με τον Παναθηναϊκό αλλά ξέρει πως το τρίποντο δεν πρέπει να το… διαπραγματευθεί, ώστε να πάει στο +3 από τον ΠΑΟΚ και το +4 από την ΑΕΚ και να περιμένει το Κυριακάτικο ντέρμπι.

Βέβαια έτσι όπως είναι το φετινό πρωτάθλημα με τα πλέι οφ είναι ξεκάθαρο πως έχουμε πολύ δρόμο και πως πολύ δύσκολα θα κρίνει την κατάσταση η κανονική περίοδος. Ψυχολογικά όμως διαμορφώνονται καταστάσεις, και την προηγούμενη αγωνιστική πιο πολύ αυτό έχασε ο Ολυμπιακός μαζί με μια νίκη που απαιτούσαν (λογικά) οι οπαδοί του.

Τώρα όμως υπάρχει η Λαμία στην οποία αν δεν της δείξει από νωρίς πως δεν έχει καμιά τύχη, δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα τότε θα μπλέξει. Με το 3-5-2 της Λαμίας είναι σίγουρο πως θα βρει κλειστούς διαδρόμους.

Σαφέστατα έχει τους παίκτες να ανοίξει τους διαδρόμους ανεξάρτητα με το ποιοι θα παίξουν. Ένα γρήγορο γκολ θα κάνει τα πάντα πιο εύκολα, θα λύσει τους ερυθρόλευκους και θα πάμε και σε ένα ματς με θέαμα.

Θα είναι η καλύτερη… προετοιμασία για την δύσκολη συνέχεια μέχρι την διακοπή, σε Βελιγράδι και Βικελίδης. Όμως πριν από αυτά η Λαμία θέλει την απαιτούμενη προσοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα