«Παίκτης του Ολυμπιακού ο Γουίλιαν Αράο» (vid)

18:54 15/8/2020 - Πηγή: To10.gr

Για δεύτερο ποδοσφαιριστή της Φλαμένγκο κινείται ο Ολυμπιακός, μετά τον Ραφίνια. Τουλάχιστον, με βάση όσα υποστηρίζει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Γκιγιέρμε Τινόκο, ο 27χρονος κεντρικός χαφ της πρωταθλήτριας Λατινικής Αμερικής, Γουίλιαν Αράο, θα πιάσει Λιμάνι!

«Ο Γουίλιαν Αράο είναι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού» αναφέρει το tweet του Βραζιλιάνου δημοσιογράφου.

Ο οποίος, πάντως, δεν παραθέτει άλλες λεπτομέρειες, όπως τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας, τις απολαβές ή τον τρόπο που ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αράο δεν είναι νέο πρόσωπο στο ρεπορτάζ του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Αράο απασχόλησε τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Ο Μαρτίνς ήξερε τον Αράο, τον ήθελε πάρα πολύ και είχε εισηγηθεί την απόκτησή του.

Μάλιστα, η μεταγραφή είχε σχεδόν ολοκληρωθεί, αλλά λίγο πριν τις υπογραφές, οι μάνατζερ του Αράο προέβαλλαν νέες απαιτήσεις, τις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν.

Ο Αράο έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 και φέτος έπαιξε σε 11 παιχνίδια, με συνολικό χρόνο 937’. Πάντως, ο Βραζιλιάνος μέσος είναι από τους βασικούς της «Φλα», μετρώντας 169 συμμετοχές με 14 γκολ και 18 ασίστ.

Willian Arão é jogador do Olympiakos da Grécia.

Informação do repórter @gtinocolh pic.twitter.com/6AcASJYvjO

— Paco Belmonte (@PacoB0800) August 15, 2020

Δείτε τον Γουίλιαν Αράο σε δράση:
Keywords
Τυχαία Θέματα