ΠΑΟΚ : Σε συζητήσεις με Ελ Καντουρί για νέο συμβόλαιο

08:54 2/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ πάλεψε να μπει στους ομίλους του Champions League, είχε μια μοναδική ευκαιρία, όμως για μια ακόμη φορά δεν τα κατάφερε και έμεινε εκτός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ωστόσο, από τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ έχει να κρατήσει αρκετά θετικά στοιχεία.

Ένα από αυτά είναι και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος απέδειξε και στα παιχνίδια με την Κράσνονταρ πόσο πολύτιμος είναι για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα μετά από εισήγηση του ίδιου του Αμπέλ Φερέιρα, ο Δικέφαλος του βορρά ξεκίνησε συζητήσεις με τον Μαροκινό μέσο για την επέκταση του συμβολαίου το, που λήγει το 2021.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήδη έχουν ενημερώσει τον ποδοσφαιριστή για τις προθέσεις τους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να έχουν ραντεβού, με τους Θεσσαλονικείς να σκοπεύουν να του προτείνουν ανανέωση συμβολαίου μέχρι και το 2023.

Ο Ελ Καντουρί φέρεται πως είναι θετικός να μείνει ειδικά από τη στιγμή που αγωνίζεται πλέον στη φυσική του θέση, όμως ανασταλτικό παράγοντα αποτελεί η οικογένεια του παίκτη που δεν μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά μόνιμα στην Ιταλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα