ΠΑΟΚ: Μέσα Στοχ και Πέλκας, εκτός ο Βιεϊρίνια

13:47 5/10/2019 - Πηγή: To10.gr

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα (06/10, 17:15) για την έκτη αγωνιστική της Superleague.

Στην τελευταία προπόνηση έγιναν ασκήσεις τακτικής, φυσικής κατάστασης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα μεταβούν στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα.

Σε αυτούς συμπεριλήφθηκαν

οι Πέλκας και Στοχ που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν, αλλά όχι ο Βιεϊρίνια ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Έτοιμοι για μία ακόμα μάχη. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Super League 2019-20. H προετοιμασία του ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Μοναδικός απόντας ο Πόντους Βέρνμπλουμ που συνέχισε με πρόγραμμα αποθεραπείας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή του Δικεφάλου για το επικείμενο παιχνίδι. Αναλυτικά οι παίκτες που επέλεξε ο Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στην Αρκαδία είναι οι εξής:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Γιαννούλης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Μίσιτς , Εσίτι , Μαουρίσιο , Ντόουγκλας , Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Πέλκας , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ.

Keywords
Τυχαία Θέματα