Πήρε το ντέρμπι των νέων ο ΠΑΟΚ (2-0)

14:41 11/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι «Δικεφάλων» αναδείχθηκε η Κ19 του ΠΑΟΚ, η οποία επικράτησε 2-0 της αντίστοιχης των «κιτρινόμαυρων» και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με σύνολο 42 βαθμών.

Οι γηπεδούχοι κατάφερνα να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 16′ όταν ο Τζόλης κέρδισε το πέναλτι και ο Δούμτσης που ανέλαβε την εκτέλεση το μετουσίωσε σε γκολ για να γράψει το 1-0 υπέρ των «ασπρόμαυρων»

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Θεσσαλονικείς να έχουν την ευκαιρία να διπλασιάσουν

τα τέρματά τους, όμως ο Θεοχάρης σταμάτησε εντυπωσιακά την καρφωτή κεφαλιά του Μιχαηλίδη.

Ότι δεν συνέβη, όμως, σε εκείνη τη φάση, τελικά επετεύχθη στο 54′ όταν μετά από ωραία ενέργεια του Τζόλη από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στην περιοχή, με τον Κούτσια να κερδίζει τον πορτιέρε της ΑΕΚ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΟΚ να διευρύνει το αήττητο σερί του στα 62 παιχνίδια και να φιγουράρει για ακόμη μια αγωνιστική στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι, παραμένοντας στην τρίτη θέση.

ΠΑΟΚ: Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Μιχαηλίδης, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Δούμτσης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Τζόλης, Κούτσιας, Γκορτεζιάνι

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Σταμούλης, Καραβίδας, Κώτσιος, Κάτσικας, Ρουκουνάκης, Παζατζίδης, Μαχαίρας, Τσαρούχας, Χριστόπουλος, Κοσίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα