Πογκμπά: «Δεν με ενοχλεί η κριτική, είμαι συνηθισμένος»

11:41 15/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Γάλλος μέσος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Πόγκμπα, τόνισε ότι δεν ενοχλείται πλέον από την κριτική που δέχεται από τους ειδικούς του ποδοσφαίρου, επειδή έχει συνηθίσει.

Ο σταρ των κόκκινων διαβόλων, ο οποίος μετακόμισε στην αγγλική ομάδα από τη Γιουβέντουςτο 2016, έχει κάνει οκτώ εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν λόγω τραυματισμού και εμφανίστηκε τελευταία στην Premier League στη νίκη 4-1 επί της Νιουκάστλ

την Boxing Day.

«Δεν είμαι κάποιος που κοιτάζει πάντα το Sky Sports News. Όταν ξέρετε ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεστε κάποιον να σας πει τι συμβαίνει. Αν θέλουν να μιλήσουν, τους επιτρέπεται να μιλούν, είναι δουλειά τους να μιλούν. Έχω συνηθίσει τώρα. Είμαι πραγματικά συνηθισμένος, δεν με ενοχλεί», είπε ο 27χρονος μέσος.

Ο Γκρέαμ Σούνες, ήταν ένας από τους πιο έντονα κριτικούς του Πογκμπά, χαρακτηρίζοντας τον Γάλλο «εγωιστή». Ο Πογκμπά απάντησε λέγοντας ότι δεν ήξερε ποιος ήταν ο Σούνες, νικητής τρεις φορές του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.

«Άκουσα ότι ήταν υπέροχος παίκτης και τέτοια πράγματα. Ξέρω το πρόσωπο αλλά όχι το όνομα. Παρακολουθώ πολύ ποδόσφαιρο, αλλά δεν μένω μετά το παιχνίδι για να ακούσω τι λένε γιατί το έκαναν αυτό ή γιατί δεν το έκαναν», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα