«Πρόταση του Ολυμπιακού στη Λεβάντε για τον Καμπάνια» (vid)

19:26 3/10/2020 - Πηγή: To10.gr

Πέντε κεντρικοί χαφ πρώτης γραμμής. Με τον Τιάγκο Σίλβα να έρχεται σήμερα να συμπληρώσει το παζλ των Ερυθρόλευκων στη μεσαία γραμμή. Να προστεθεί πλάι στον Μαντί Καμαρά, τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, τον Γιαν Εμβιλά και τον Πέπε. Πέντε «βασικοί» για δύο θέσεις στο 4-2-3-1, για τρεις θέσεις στο 4-3-3.

Θα μπορούσε ο Ολυμπιακός να ενδιαφέρεται και για 6ο και να κινείται μεταγραφικά προς αυτή

τη κατεύθυνση στο τελευταίο 48ώρο της μεταγραφικής περιόδου; Ποδοσφαιρικά δεν κολλάει πουθενά. Στην Ισπανία όμως έχουν μια τέτοια πληροφορία. Και εδώ και λίγη ώρα μέσω twitter κυκλοφορεί ένα παράξενο σενάριο: Για τον Χοσέ Καμπάνια της Λεβάντε. Έναν κεντρικό χαφ που σύμφωνα με το transfermarkt κοστολογείται 20 εκατ ευρώ!

Το ρεπορτάζ ανήκει στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας«Radioestadio». Εκεί ειπώθηκε πως οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση στη Λεβάντε. Στην ομάδα της Βαλένθια που πριν από μερικές ημέρες απέρριψε πρόταση της Λιντς ύψους 15 εκατ ευρώ.

Το «τιτίβισμα» του σταθμού είναι που έφερε το θέμα στο προσκήνιο. Ξαναλέμε όμως πως δεν έχουμε την εντύπωση πως πρόκειται για κάτι ρεαλιστικό. Ούτε για την τιμή του παίκτη. Ούτε για τις ανάγκες του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του.

Cuenta @RobertoGomezOC:

El @Atleti busca la salida de Lemar y Diego Costa para poder abordar el fichaje de una gran figura del fútbol mundial

El @GetafeCF muy interesado en @J21Calleti

@olympiacosfc ha hecho una oferta por Campaña#Radioestadio

— Radioestadio (@Radioestadio) October 3, 2020

O Χοσέ Ανχελ Γκόμεζ Καμπάνια, όπως είναι το πλήρες όνομά του, αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός μέσος, αλλά αρκετές φορές έχει χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ. Εχει ύψος 1.79 μ. και είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ισπανίας. Ανήκει στη Λεβάντε από το 2016, όταν οι Ισπανοί τον απέκτησαν από την Σαμπντόρια.

Τα τελευταία χρόνια είναι βασικός στην Λεβάντε και η αξία του έχει ανέβει κατακόρυφα, αφού πλέον κοστολογείται στα 20.000.000 ευρώ. Εμαθε ποδόσφαιρο στην ακαδημία της Σεβίλλης και στη συνέχεια έπαιξε σε Κρίσταλ Πάλας, Νυρεμβέργη, Πόρτο και Αλκορκόν.

Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 254 παιχνίδια, έχοντας 16 γκολ και 38 ασίστ, ενώ με τη Λεβάντε έχει 160 ματς με 11 γκολ και 26 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Keywords
Τυχαία Θέματα