Σαν Χοσέ: Η κλήρωση της Σάκκαρη

18:41 27/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Στο Mubadala Silicon Valley Classic που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Σαν Χοσέ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής θα λάβει μέρος η Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα τενίστρια πέρσι είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις στο συγκεκριμένο τουρνουά και μάλιστα είχε φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό, όπου είχε ηττηθεί με 2-0 σετ από την Ρουμάνα

Μικαέλα Μπουζαρνέσκου (6-1, 6-0).

Στην ίδια εξαιρετική πορεία στοχεύει και τη φετινή σεζόν, με την 23χρονη τενίστρια να βρίσκεται στο ίδιο κομμάτι του ταμπλό μαζί με την Ελίνα Σβιτόλινα. Η συμπατριώτισσά μας στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει τη Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

Η Μαρία Σάκκαρη είναι το απόλυτο φαβορί και αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει κάποια παίκτρια από το ταμπλό των προκριματικών. Στα προημιτελικά ο δρόμος της διασταυρώνεται με την Ελίνα Σβιτόλινα, με την οποία είχαν κοντραριστεί και στο πρόσφατο Γουίμπλεντον.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ρουμάνα βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό και η Σάκκαρη στο Νο. 7. Στο ίδιο τουρνουά λαμβάνουν μέρος επίσης σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου τένις, όπως οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Ελίζα Μέρτενς, Ντόνα Βέκιτς και Κάρλα Σουάρες Ναβάρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα