«Στη διεκδίκηση του Ζουνγκού ο Ολυμπιακός» (vid)

22:14 27/9/2020 - Πηγή: To10.gr

Η γαλλική αγορά έχει αποδειχτεί προσοδοφόρα για τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι επιμένει σε αυτή… Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει η αγγλική έκδοση της Goal.com. Η οποία υποστηρίζει ότι ο πρωταθλητής Ελλάδας συγκαταλέγεται μεταξύ των ενδιαφερόμενων για τον 27χρονο Νοτιοαφρικανό χαφ, Μπονγκανί Ζουνγκού.

Ο Ζουνγκού

ανήκει στη γαλλική Αμιένς η οποία φέτος θα πάρει μέρος στη Ligue 2. Όμως, ο Ζουνγκού δεν θέλει να «κατέβει» επίπεδο και πιέζει για μεταγραφή. Πριν λίγες μέρες παραλίγο να κλείσει στη Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ, αλλά η μεταγραφή «χάλασε» την τελευταία στιγμή.

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του στη διεκδίκηση του Ζουνγκού, αφού σύμφωνα με τη Goal.com, η Στρασμπούργκ και η Θέλτα επίσης ασχολούνται με τον ποδοσφαιριστή. Η Αμιένς παραχωρεί τον Νοτιοαφρικανό μέσο, αλλά έχει υψηλές απαιτήσεις, οι οποίες πάντως  δεν προσδιορίζονται.

Πέρυσι, ο Ζουνγκού κατέγραψε 21 συμμετοχές στη Ligue 1 με 985’ λεπτά και μοίρασε 1 ασίστ. Ο Ζουνγκού γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου του 1992, καλύπτει τη θέση του κεντρικού χαφ και έχει ύψος 1.84μ., ενώ έχει χριστεί 24 φορές διεθνής με τη Νότιο Αφρικής, έχοντας σκοράρει 25 γκολ.

Keywords
Τυχαία Θέματα