Στη Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης για ΑΕΚ και μεταγραφές

17:02 11/1/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ιβάν Σαββίδης, έχει σκοπό να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους τονώσει την ψυχολογία και στη συνέχεια θα έχει μια κουβέντα με τον Αμπέλ Φερέιρα

για να μάθει από πρώτο χέρι την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας.

Όπως γίνεται σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι ο ομογενής επιχειρηματίας αύριο (12/1) θα συνοδεύσει την αποστολή στην Τούμπα και θα χαιρετήσει ένα προς ένα τα μέλη της πριν μπούνε στα αποδυτήρια.

Ο Σαββίδης, σήμερα ή αύριο θα έχει και μια κουβέντα με τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και με τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος προκειμένου να ενημερωθεί για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις πιθανές προτάσεις που θα έρθουν στην Τούμπα για ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου. Αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ είναι πως: «κάθε ποδοσφαιριστής έχει την δική του χρηματιστηριακή αξία».

Οι Ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να μπουν σε παζάρια κυρίως για παίκτες πρώτη γραμμής. Όποια ομάδα πληρώσει το «μπάι άουτ» τότε θα μπορέσει να κάνει δικό της τον παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα