Στη βιτρίνα… γυαλίζει ο Μπάρκας (vid)

12:03 9/6/2019 - Πηγή: To10.gr

Η Εθνική ομάδα δεν… βλεπόταν. Οι ακατανόητες επιλογές του Αγγελου Αναστασιάδη αφαίρεσαν από την Ελλάδα κάθε δικαίωμα να ελπίζει σε κάτι απέναντι στην ποιοτική και ισχυρή Ιταλία. Και κάπως έτσι ήρθε το 0-3. Βασικά, αν δεν ήταν ο Βασίλης Μπάρκας τότε το σκορ θα είχε φτάσει ενδεχομένως και σε ιστορικά ύψη.

Τον περασμένο Μάιο έγινε 25 και μοιάζει ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η ΑΕΚ από τα περιουσιακά στοιχεία της. Ο Ελληνας τερματοφύλακας έκανε άπαντες

να ξεχάσουν τον Βλαχοδήμο της Μπενφίκα και τον Πασχαλάκη του νταμπλούχου ΠΑΟΚ και από την κριτική για τον Αναστασιάδη, κανείς δεν μιλά για τον τερματοφύλακα.

Ο πορτιέρο της ΑΕΚ κατάφερε και έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, ενώ και μέσα στην σεζόν είχε καταφέρει να ξεχωρίσει σε κάποια παιχνίδια. Έπαιξε στο Champions League και χθες απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και απέδειξε ότι με τους κατάλληλους συμπαίκτες μπορεί να σταθεί επάξια.

Το συμβόλαιο του με τον Δικέφαλο τελειώνει το 2022. Η ΑΕΚ τον έχει στη βιτρίνα και από την χθεσινή εμφάνιση του στο ΟΑΚΑ καλογυαλίζει. Πολλές ομάδες ενδιαφέρονται. Άλλες έκαναν ερώτηση, άλλες προχώρησαν. Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, δεν κάνει… πίσω. Η τιμή του Μπάρκα βρίσκεται αρκετά ψηλά. Δεδομένα πάνω από τα 5-6 εκατ.ευρώ και ενδεχομένως και πιο ψηλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα