Τα διλήμματα του Κωστένογλου ενόψει ΠΑΟΚ

08:10 26/9/2019 - Πηγή: To10.gr

Το ντέρμπι Δικεφάλων βρίσκεται προ των πυλών με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (29/9). Το ντέρμπι αυτό έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία με την κόντρα των δύο τελευταίων πρωταθλητών να είναι ιδιαίτερα έντονη.

Το ματς αυτό είναι ένα ντέρμπι αποδείξεων και για τις δύο ομάδες. Όσον αφορά τον προπονητή της ΑΕΚ, Νίκο Κωστένογλου,

φαίνεται να προσανατολίζεται στο 3-5-2 που αποδεδειγμένα ταιριάζει στο υλικό της Ένωσης. Άλλωστε με τον σχηματισμό αυτό ήρθαν οι δύσκολες εκτός έδρας νίκες σε Τραπεζούντα, Αγρίνιο και Τρίπολη.

Σχετικά με τη στελέχωση της 11άδας, ο Έλληνας τεχνικός έχει αρκετά ξεκάθαρο πλάνο, με μόνο δύο θέσεις να «παίζονται». Η μία αφορά τον παρτενέρ του Σιμόες και η άλλη τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Λιβάγια στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πλάι του Πορτογάλου φαίνεται πως έχει προβάδισμα για να αγωνιστεί ο Νέναντ Κρίστισιτς, ενώ για την επίθεση υπάρχουν δύο επιλογές. Αυτή του Χρήστου Αλμπάνη που αρέσκεται να παίζει πιο περιφερειακά και στα άκρα και αυτή του Γιώργου Γιακουμάκη που είναι επιθετικός περιοχής και θα δώσει την ευκαιρία στον Λιβάγια να έχει πιο ελεύθερο ρόλο.

Εκτός από Σιμόες και Λιβάγια λοιπόν, ο Μπάρκας αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια της Ένωσης με τον Κωστένογλου να εμπιστεύεται την τριάδα των Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Μπακάκη στο κέντρο της άμυνας και τους  Παουλίνιο και Λόπες στις πλευρές, την ώρα που ο αρχηγός, Πέτρος Μάνταλος, θα… κινεί τα νήματα στον χώρο του κέντρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα