Το πιστεύουν, το θέλουν και θα παλέψουν

12:19 31/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Kαλημέρα σας. Σλίγκο Ρόβερς-Μποέμιανς 1-1, με την ασφάλεια του 1 DNB στο 2.55 να λειτουργεί μια χαρά το Σάββατο, οι «τσιγγάνοι» προηγήθηκαν στο 37’, στο 44’ με αυτογκόλ η ισοφάριση, ακόμα ένα Χ στην έδρα της Σλίγκο, το ματς είχε διαβαστεί σωστά.

Άρωμα Ιρλανδίας και στο παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ που έχουμε επιλέξει. Καραμπάγκ-Νταντάλκ απόψε, απόλυτο φαβορί οι Αζέροι μετά το 1-1 στο «Όριελ Παρκ» μόνο εύκολη δεν θα είναι όμως γι αυτούς η ρεβάνς. Η Νταντάλκ μετρά 19 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, μπορεί να έδειχνε

…φτερό στον άνεμο όταν δέχτηκε το γκολ στο 4’ στο πρώτο ματς, έβγαλε όμως το γνωστό της πείσμα και πάθος, ισοφάρισε και μπορούσε να φτάσει στη νίκη.

Πολύ ανώτεροι οι Αζέροι, με ρόστερ φορτωμένο με διεθνείς, όμως οι Ιρλανδοί το πιστεύουν το θέλουν και θα παλέψουν. Θα χρειαστούν βέβαια και την …τύχη των Ιρλανδών, αλλά μόνο εύκολη λεία δεν θα είναι. Με γκολ στο 4’ το πρώτο ματς ήρθε 1-1, δύσκολα θα ανοίξει αυτό, γκολ όμως φαίνεται να έχει. Τα 2-3 γκολ στο 1.95 δείχνουν να του ταιριάζουν μια χαρά.

Πηγή: www.bet-hoven.net

Keywords
Τυχαία Θέματα