Το πρώτο δείγμα γραφής

12:00 19/7/2019 - Πηγή: To10.gr

Ένα από τα πρώτα στοιχεία του ενδιαφέροντος του χθεσινού αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η εικόνα των νέων αποκτημάτων του Άρη. Ο Μπράουν Ιντέγε, είχε συμμετοχή στο… ενάμισι γκολ της ομάδας του, αφού ήταν στη διεκδίκηση που έφερε το 1-0 με το αυτογκόλ του Γούτα και ευστόχησε στο πέναλτι, κερδίζοντας και στον ψυχολογικό τομέα από την επίτευξη του πρώτου του τέρματος και το χειροκρότημα που πήρε.

Όσο κι αν είναι ορατό ότι δεν είναι ακόμη σε

θέση να παίξει σε υψηλό ρυθμό για ολόκληρο παιχνίδι, φαίνεται ότι ο Νιγηριανός έχει τη διάθεση να πιέσει στα όρια τον εαυτό του για να ελαχιστοποιήσει το χρόνο στον οποίο θα συμβεί αυτό.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν τρακαρισμένος στο ντεμπούτο του αλλά έδειξε ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί και έχει και τη διάθεση να γίνει κομμάτι του σχεδιασμού του επιθετικού παιχνιδιού. Έχει τα στοιχεία που έψαχνε ο Άρης, δείχνει μια ασφαλής επιλογή.

Θα χρειαστεί προσαρμογή ο Λούκας Σάσα και η εβδομάδα που μεσολαβεί ως τον αγώνα με την ΑΕΛ θα τον βοηθήσει να φτάσει σε επίπεδο ενσωμάτωσης που θα τον βάλει στο πλάνο του Σάββα Παντελίδη για το ματς με την ΑΕΛ.

Χρόνο για να έρθει σε επίπεδο υψηλής ατομικής ετοιμότητας θα χρειαστεί ο Ντουάρτε που έχει πολύ καλά ατομικά χαρακτηριστικά, αλλά εκτός από το θέμα της φυσικής κατάστασης, μοιάζει να αναζητά ακόμη ρόλο και συνεργασίες, δοκιμαζόμενος σε θέσεις που δεν έχει αφομοιώσει μιας και στην καριέρα του έπαιζε συνήθως σαν αριστερός εσωτερικός χαφ σε 4-3-3.

Keywords
Τυχαία Θέματα