Τούμπα έξω από την Τούμπα (vid)

00:54 15/4/2020 - Πηγή: To10.gr

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ επιβεβαίωσε με τον πλέον περίτρανο τρόπο τη σύνδεση του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη και τον έλεγχό τους από το ίδιο άτομο: Τον Ιβάν Σαββίδη.

Ηταν η τρίτη απόφαση, που επιβεβαίωνει το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και εκθέτει στα μάτια της φίλαθλης κοινής γνώμης τις πρακτικές του ΠΑΟΚ.

Πιάστηκαν

με την γίδα στην πλάτη και για μια ακόμα φορά προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και να βγάλουν… τρελή όλη την Ελλάδα.

Οι Ασπρόμαυροι για μια ακόμα φορά αμφισβητούν τα αρμόδια όργανα, παρότι ουσιαστικά έχουν καταδικαστεί τρεις φορές από διαφορετικές επιτροπές και σε όλους τους βαθμούς οι αποφάσεις για το πολύκροτο σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας επιβεβαιώνουν τη διασύνδεση των δύο συλλόγων.

Στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, ζουν στον δικό τους κόσμο και αυτό φάνηκε με την ανακοίνωση που εξέδωσαν το βράδυ της Μ. Τρίτης.

Μια ανακοίνωση, σαν όλες τις άλλες που έχουν βγάλει οι Θεσσαλονικείς για το – επιβεβαιωμένο πλέον και με τη βούλα της Επιτροπής Εφέσεων – σκάνδαλο της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Μια σχέση, την οποία κατήγγειλε ο Ολυμπιακός και βοήθησε ώστε να βγουν στο φως όλα τα στοιχεία που συνδέουν τις δύο ομάδες.

Οι Ερυθρόλευκοι λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Δικεφάλου του Βορρά απάντησαν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με ένα χιουμοριστικό βίντεο με τίτλο: Τούμπα έξω από την Τούμπα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.to10.gr/wp-content/uploads/2020/04/video_2020-04-15_00-17-19.mp4

Keywords
Τυχαία Θέματα