Ζέσους: «Νιώθω απολύτως φυσιολογικός»

20:26 17/3/2020 - Πηγή: To10.gr

Ο Ζόρζε Ζέσους έγινε το πρώτο μεγάλο όνομα στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Πορτογάλος προπονητής έχει τεθεί σε καραντίνα για να μην μεταδώσει την ασθένεια, ενώ οι προπονήσεις της Φλαμένγκο διακόπηκαν αμέσως.

Ο 65χρονος τεχνικός θέλησε να διαβεβαιώσει τους πάντες ότι δεν ασθένησε σοβαρά και είναι σε καλή κατάσταση. Με βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Ζέσους ενημέρωσε ότι νιώθει υγιής και δεν έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από τον κορωνοϊό.

Το μήνυμα του

Ζέσους:

«Είναι αλήθεια ότι το τεστ μου βγήκε θετικό, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι νιώθω φυσιολογικά. Σήμερα νιώθω ακριβώς όπως ένιωθα πριν από έναν μήνα, έναν χρόνο, δύο, τρία ή τέσσερα. Νιώθω ένας εντελώς φυσιολογικός άνθρωπος, χωρίς συμπτώματα, αλλά είναι αλήθεια ότι το τεστ βγήκε θετικό και θα μπω σε καραντίνα. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη».

Estou sob os cuidados do departamento médico do @flamengo e me sinto bem no momento. Fizemos uma contraprova e aguardamos o resultado. Agradeço desde já as mensagens de carinho e apoio que recebi de vocês. Obrigado, Nação. pic.twitter.com/tHNCknyfY9

— Jorge Jesus (@jorgejesus54_) March 16, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα