Balenciaga: Η ΙΚΕΑ απογείωσε το τρολάρισμα για τη φούστα-πετσέτα των 800 ευρώ

Η πρόταση του οίκου Balenciaga για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024 δίχασε τον κόσμο της μόδας και των social media. Και η ΙΚΕΑ άρπαξε την ευκαιρία... Η τελευταία viral στιγμή του οίκου Balenciaga «έκρυβε» μια παράδοξη πρόταση μόδας: Μία φούστα-πετσέτα που κοστίζει περίπου 800 ευρώ
και συμπεριλαμβάνεται στην κολεξιόν για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024. Είναι γκρι, υφασμάτινη, unisex,… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φούστα-πετσέτα ενέπνευσε πολλές απόψεις στα social media. «Θυμηθείτε ότι κάποιος πρότεινε αυτή την ιδέα, οι μάνατζερ συμφώνησαν με αυτήν, κάποιος την κατασκεύασε, κάποιος έκανε το μάρκετινγκ για αυτήν, κάποιος την ανέβασε στον ιστότοπο και ακόμα κανείς δεν σκέφτηκε ότι αυτή ήταν κακή ιδέα», έγραψε κάποιος στο X (Twitter).

Άλλοι πάλι, είπαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν το συγκεκριμένο look με μία οποιαδήποτε πετσέτα. Από κάτι τέτοιο φαίνεται ότι εμπνεύστηκε η ΙΚΕΑ η οποία, αμέσως ανέβασε στο Instagram τη δική της εναλλακτική πρόταση που κοστίζει μόνο 18 ευρώ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IKEA UK (@ikeauk)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Balenciaga, ΙΚΕΑ, -πετσέτα, 800,Balenciaga, ikea, -petseta, 800