Conference League: Η Φιορεντινα πέρασε στον τελικό και περιμένει Ολυμπιακό ή Άστον Βίλα

Η Φιορεντίνα προκρίθηκε στον τελικό του UEFA Europa Conference League, μετά την ισοπαλία 1-1 με την Μπριζ.Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Φιορεντίνα προκρίθηκε στον τελικό του UEFA Europa Conference League, καθώς η ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Μπριζ σε συνδυασμό με την νίκη (3-2) στον πρώτο…

Οι Ιταλοί όμως παρόλο που αγνίζοντας εκτός

έδρας, εκεί όπου οι Βέλγοι φίλαθλοι είχαν δημιουργήσει μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, δεν τα παράτησαν και στο δεύτερο μέρος ξεκίνησαν να πιέζουν με αλλεπάλληλες επιθέσεις. Μετά από τρία δοκάρια και πολλά περισσότερα χαμένα σουτ, η «βιόλα» κέρδισε πέναλτι στο 85ο λεπτό και ο Λούκας Μπελτράν ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο Αργεντινός μέσος κατάφερε να σκοράρει, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 με αποτέλεσμα η Φιορεντίνα να κερδίσει την πρόκριση στον τελικό του UEFA Europa Conference League.

Δείτε το γκολ:

Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη αναμέτρηση η Φιορεντίνα είχε κερδίσει με 3-2 μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι», όπου οι Σοτίλ, Μπελότι και Ενζολά είχαν σκοράρει για τους γηπεδούχους ενώ οι Ιγκόρ Τιάγκο και Χανς Βανάκεν «κράτησαν» την Μπριζ στο παιχνίδι.

Δείτε τα highlights του πρώτου αγώνα:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Conference League, Φιορεντινα, Ολυμπιακό, Άστον Βίλα,Conference League, fiorentina, olybiako, aston vila