Eurovision 2024: Δείτε βίντεο από την τηλεοπτική μετάδοση του τραγουδιού της Κύπρου

Η Κύπρος, με το τραγούδι «Liar» και τη Silia Kapsis, συμμετέχει στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024.Οι τεχνικές πρόβες συνεχίζονται στο Μάλμε της Σουηδίας, όπου φιλοξενείται η Eurovision 2024, και την Τετάρτη (01/05) η Κύπρος πραγματοποίησε τη δεύτερη δοκιμή της με το τραγούδι «Liar» που ερμηνεύει… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CYBC: Eurovision Cyprus (@cybc_eurovision)

Η Silia Kapsis εκπροσωπεί τη νησιωτική χώρα με το τραγούδι «Liar» και σε αυτή την πρόβα ήταν ντυμένη στα λευκά, όπως άλλωστε ήταν και το περασμένο Σάββατο (27/04) κατά την πρώτη τεχνική δοκιμή. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις στη σκηνική εμφάνιση πέρα από το ότι τα μαλλιά της Silia Kapsis σήμερα ήταν ίσια, ενώ ήταν σπαστά πριν από μερικές ημέρες.

Από εκεί και πέρα, τη Silia Kapsis συνοδεύουν τέσσερις άνδρες χορευτές με cargo παντελόνια και φαρδιά λευκά μπλουζάκια. Δεν υπάρχουν σκηνικά props, αλλά πολλά πράσινα και κόκκινα γραφικά τόσο στις οθόνες LED όσο και στο δάπεδο της σκηνής. Το dance break της Silia Kapsis είναι αυτό που ξεχωρίζει από την παρουσίαση της Κύπρου στη Eurovision 2024.

Τέλος, η Κύπρος θα ανοίξει το διαγωνιστικό τμήμα του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Τρίτη (07/05).

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Δείτε, Κύπρου,Eurovision 2024, deite, kyprou