Eurovision 2024: Η ανάρτηση που φωτογραφίζει την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου (βίντεο)

Η Έλενα Παπαρίζου και το «My Number One» αναμένεται να ακουστούν στη σκηνή της Eurovision 2024.Το ελληνικό ενδιαφέρον στη Eurovision 2024 είναι αυξημένο όχι μόνο λόγω της δυναμικής συμμετοχής της Μαρίνας Σάττι με το τραγούδι «Ζάρι», αλλά λόγω και της επικείμενης εμφάνισης της Έλενας Παπαρίζου… View this post on Instagram

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Η διπλή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη Eurovision 2024

Επισημαίνεται πως, στις 12 Απριλίου, η εκπομπή «Breakfast @ STAR» του STAR είχε επιβεβαιώσει τις φήμες που ήθελαν την Έλενα Παπαρίζου να έχει προσκληθεί από τους Σουηδούς διοργανωτές της Eurovision 2024, ως προηγούμενη νικήτρια του διαγωνισμού, σε μια εμφάνιση-έκπληξη.

Υπενθυμίζεται πως, όπως όλα δείχνουν, και η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί ως guest στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα, 7 Μαΐου.

Η Ελλάδα, φέτος, συμπληρώνει 50 χρόνια από το ντεμπούτο της στη Eurovision, που είχε γίνει το 1974 με τη Μαρινέλλα και το τραγούδι «Κρασί, θάλασσα και τ’ αγόρι μου». Έτσι, η ΕΡΤ θέλει να δώσει επετειακό χαρακτήρα στη Eurovision 2024.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την προαναφερθείσα τηλεοπτική εκπομπή, η Έλενα Παπαρίζου θα είναι εκείνη που θα ανακοινώσει το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο, 11 Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας. Παρ' όλα αυτά, μένει και η επίσημη επιβεβαίωση από την ΕΡΤ.

Η Έλενα Παπαρίζου, μάλιστα, είχε ανακοινώσει και στη Eurovision 2015 το ελληνικό 12άρι, με αφορμή – τότε – της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη νίκη της στον διαγωνισμό με το τραγούδι «My Number One».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Έλενας Παπαρίζου,Eurovision 2024, elenas paparizou