Eurovision 2024: Μαντέψτε πού έχετε ξανακούσει το τραγούδι της Κύπρου (video)

Η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί φέτος στη Eurovision από το τραγούδι που απέρριψε πέρυσι η Ελλάδα.Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Κύπρου (ΡΙΚ) μετέδωσε, σήμερα (22/02), ένα απόσπασμα από τη συμμετοχή της Κύπρου
με τη Silia Kapsis και το τραγούδι «Liar» για τη Eurovision 2024.και πρόκειται να… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CYBC: Eurovision Cyprus (@cybc_eurovision)

Και παρότι η Silia Kapsis, όπως πιστοποιείται από το video, διαθέτει εκρηκτική παρουσία και το τραγούδι έχει όλες τις προδιαγραφές για να κυριαρχήσει το καλοκαίρι στα dancefloor, η «λεπτομέρεια» που θα συζητηθεί περισσότερο είναι άλλη. Το τραγούδι, έργο του Δημήτρη Κοντόπουλου, έχει τίτλο «Liar» και είναι το ίδιο τραγούδι που απέρριψε πέρυσι η ΕΡΤ προς όφελος του «What they say» από τον Βίκτωρα Βερνίκο.

Το τραγούδι πέρυσι ερμήνευσε η Melissa Mantzoukis -δεν το ακούσαμε ποτέ, εννοείται, στην τελική μορφή του- η οποία αμφισβήτησε το αδιάβλητο της διαδικασία που ακολουθήθηκε με συνέπεια να ακολουθήσουν διάφορα παρατράγουδα.

Με αφορμή τα γυρίσματα του video clip του «Liar» που πραγματοποιήθηκαν πριν από ημέρες στη Λεμεσό, ο Δημήτρης Κοντόπουλος έκανε δηλώσεις στον Γιάννη Πουλόπουλο.

«Πρώτη φορά πάμε στην Eurovision με την Κύπρο και είναι μεγάλη μας τιμή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τραγούδι ξεκινάει από έναν καλλιτέχνη και πηγαίνει σε έναν άλλον. Είχε γίνει και με το “Euphoria”. Πέρσι, στεναχωρήθηκα για την Μελίσσα. Είναι πολύ ταλαντούχα.

Η Σήλια είναι φανταστικό παιδί και φανταστική τραγουδίστρια. Είναι χορεύτρια και ο συνδυασμός στη σκηνή είναι πολύ καλός. Θα ήθελα να είμαστε στο Top10.

Φέτος, δεν θα είμαστε με τον Φωκά Ευαγγελινό, αλλά δεν πειράζει. Θα χαρώ αν σκηνοθετήσει την Μαρίνα Σάττι. Είναι πολύ καλή και μπορεί να πάει πάρα πολύ καλά. Ο Σάκης δεν έχει παράπονο, που δεν έχει κερδίσει την Eurovision. Στην Eurovision θα πήγαινα ξανά με την Στεφανία, αλλά και στην Μελίσσα πρέπει να δοθεί η ευκαιρία».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αυτή είναι η Silia Kapsis:

{https://www.youtube.com/watch?v=iWPH2tfxHgg}

Keywords
Τυχαία Θέματα