Fuel Pass 2: «Ψωνίζεις και σε σούπερ μάρκετ με τη ψηφιακή κάρτα»

Καταγγελία από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργο Ασμάτογλου πως η ψηφιακή κάρτα του Fuel Pass 2, που έχει μπόνους 15 ευρώ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για αγορές σε άλλες επιχειρήσεις, όπως σούπερ μάρκετ.Εκτός από το φιάσκο της πληρωμής του Fuel Pass 2, που έχει καθυστερήσει υπερβολικά, νέες καταγγελίες έρχονται στο «φως» για το επίδομα καυσίμων. Οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με τον…

Επίσης ο κ. Ασμάτογλου τόνισε πως από ένα πρατήριο μπορεί

άνετα ο δικαιούχους του Fuel Pass 2 να αγοράσει για παράδειγμα λάδια αυτοκινήτου ή από το κατάστημα ψιλικών, αν διαθέτει.

Πότε μπαίνουν τα χρήματα

Από την άλλη κανείς από την κυβέρνηση δεν έχει προβεί σε νεότερες δηλώσεις σχετικά με την ημερομηνία πληρωμής του Fuel Pass 2. Όπως είχε γίνει γνωστό, τα χρήματα θα καταβαλόταν περίπου 3 ημέρες μετά την αίτηση, ωστόσο, προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Στους περισσότερους άλλωστε εμφανίζεται το μήνυμα, οταν μπαίνουν στο vouchers.gov.gr για την αίτηση, «προς το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα».

Τα στάδια της αίτησης

Μετά την αίτησή σας ΕΔΩ, εισερχόμενοι στην πλατφόρμα θα ενημερώνεστε για την κατάστασή της. Συγκεκριμένα τα στάδια είναι τα εξής:

Επεξεργασία από δικαιούχο Απορριφθείσα Υπό έλεγχο Προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα Προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα Εγκριθείσα Πώς γίνεται η καταβολή του ποσού;

Στο τελευταίο στάδιο τα χρήματα θα έχουν καταβληθεί είτε στην τράπεζα είτε στην ψηφιακή κάρτα

Πώς κάνετε αίτηση για βενζίνη στο gov.gr

Μπαίνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr (ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ) και επιλέγετε το Fuel Pass. Εισέρχεστε με τους κωδικούς Taxisnet.

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε και επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας:

Διεύθυνση email Αριθμό κινητού τηλεφώνου Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού Επίδομα χωρίς αίτηση στο gov.gr

Επίσης, οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους από τα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) κατά τις ημερομηνίες που προβλέπονται για τον ΑΦΜ τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα