J2US: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε από το 9ο live - Μεγάλη συνάντηση ΛεΠα κι Άντζελας Δημητρίου

Το 9ο live τελείωσε με την αποχώρηση ενός ακόμη ζευγαριού από το J2US το οποίο θα ξαναδούμε τη βραδιά του τελικού.Το J2US ένωσε τον Λευτέρη Πανταζή και την Άντζελα Δημητρίου και πάλι στη σκηνή του και το αποτέλεσμα ήταν ξεσηκωτικό. Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες κάποτε συνεργάζοντας στην πίστα, ενώ ήταν…

Ο Νίκος Κοκλώνης σχολίασε πως οι δυο τους κάποτε ήταν ζευγάρι και τις δηλώσεις που είχε κάνει κάποτε ο Λευτέρης Πανταζής: «Δεν θέλω να το κιτρινίσω αλλά είχες πει σε συνέντευξή σου ότι η Άντζελα Δημητρίου ήταν ο πιο μεγάλος σου έρωτας», με τον μεγάλο ερμηνευτή να απαντά: «Κακό είναι;» με καλή διάθεση.

Το ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου:

Ακολούθησε η ανάθεση των τραγουδιών για το 10ο live σε όλα τα ζευγάρια. Βέβαια ένα από αυτά τα ζευγάρια δεν θα τραγουδήσει την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα αποχωρήσει από το J2US.

Τα τραγούδια της επόμενης εβδομάδας:

Ενώ το ζευγάρι που δεν θα συνεχίσει στο show του Alpha μετά από την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του κοινού είναι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης:

Τα ποσοστά του J2US στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού για το 8ο live ήταν:

Το γυναικείο κοινό ξεχώρισε για μία ακόμη φορά το J2US χαρίζοντας του υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τις γυναίκες ηλικίας 25-44 να σημειώνουν πρωτιά σε όλη τη διάρκεια μετάδοσης με ποσοστά μέχρι και 26,8%.
Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα καθηλωμένα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 15,4%, αφήνοντας πίσω 6 μονάδες το επόμενο πρόγραμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα