J2US: Μελωδικό Comeback έκανε ο Νίκος Κοκλώνης - Το εντυπωσιακό intro

Ο Νίκος Κοκλώνης «τραγούδησε» το Comeback της Άντζελας Δημητρίου αλλιώς... στο intro του νέου J2US.Το J2US έκανε πρεμιέρα με ένα φαντασμαγορικό intro, όπου ο Νίκος Κοκλώνης ερμήνευσε το Comeback της Άντζελας Δημητρίου διασκευασμένο ανάλογα για το show. Ο παραγωγός υποδέχτηκε την κριτική επιτροπή, όπου…

Η κριτική επιτροπή του J2US:

Νωρίτερα ο Νίκος Κοκλώνης έκανε έφοδο στα καμαρίνια

και έδειξε πλάνα από την προετοιμασία για την πρεμιέρα. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, όπου είπε: «Έτοιμος ποτέ δεν είμαι, πάντα το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έχουμε ετοιμάσει όχι μόνο εκπλήξεις, έχουμε ένα πάρτι απρόβλεπτο.

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε ότι: «Μας απάτησε φέτος», με τη Δέσποινα Βανδή να συμπληρώνει: «Μου έλειψε πάρα πολύ το J2US, έχουμε πάρα πολύ ωραία διάθεση».

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε: «Είμαι πάντα έτοιμη για πάρτι και ειδικά όταν βρίσκομαι σε τέτοια παρέα. Το αγόρι με έχει στα ώπα ώπα. Θα σας προδώσω κάτι. Έρχεται μια μέρα η Δέσποινα σκασμένη και λέει «έφαγα τηγανιτές πατάτες» και της λέω «είμαι σκασμένη γιατί δεν έφαγα τηγανιτές πατάτες”» είπε γελώντας.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα