Στέφανος Κασσελάκης: «Θα ζητήσουμε Προανακριτική για το μπάζωμα στα Τέμπη»

«Να σταματήσουμε να είμαστε η χώρα της ατιμωρησίας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, Στέφανος Κασσελάκης.Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε, το πρωί του Σαββάτου (27/04), συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ και στον δημοσιογράφο Χρήστο Κούτρα. Ειδικότερα, μερικές ημέρες πριν από τις ευρωεκλογές…

Ακόμα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε τη σημασία της ύπαρξης του κοινωνικού κράτους και έκανε λόγο για «φτωχοποίηση της Ελληνίδας και του Έλληνα». Σχετικά με τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως

ζητά την ανατροπή, τονίζοντας πως το κόμμα του «είναι δημοκρατικό και προοδευτικό». Επίσης, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μπορούμε να υπηρετήσουμε την κοινωνία αφού την αφουγκραστούμε. […] Θέλω το κόμμα μας να αλλάξει την κοινωνία προς την αξιοπρέπεια, την αξιοκρατία. […] Δεν είμαστε μία κοινωνία της ατομικής ευθύνης».

«Δεν θα τα λύσουμε όλα σε μία ημέρα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι με προτάσεις νόμου όταν θα γίνουμε κυβέρνηση», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης. Έπειτα, ο ίδιος είπε πως «σίγουρα χρειάζεται ένας δημόσιος πυλώνας» στον τομέα των Τραπεζών και έκανε λόγο για «πρόβλημα ρευστότητας κυρίως σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες».

Επίσης, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε σε «υποστελέχωση και ανασφάλεια του Δημοσίου» και πρόσθεσε πως «ο Έλληνας πολίτης πρέπει να αξιολογεί την αποδοτικότητα του Δημοσίου». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μίλησε για «επαναφορά του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο». Ευχαρίστησε, τέλος, τους πολίτες που συνάντησε κατά τη νησιωτική περιοδεία του στο Αιγαίο και είπε πως θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα στην Κέρκυρα, επαναλαμβάνοντας πως «πρέπει να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι Εκκλησίας – Κράτους».

Keywords
Τυχαία Θέματα