Meteo: Καλοκαιρινές καταιγίδες με πάνω από 2400 κεραυνούς - Πού έπεσε το περισσότερο νερό

Μεγάλα ύψη βροχής και χιλιάδες κεραυνούς κατέγραψε το Meteo.Μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει ο καιρός τη Δευτέρα 12/06 καθώς σημειώθηκαν ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα, με μεγάλα ύψη βροχής και έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα. Σύμφωνα με το σύστημα ανίχνευσης…

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο

από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν, με βροχές και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα