Mo Skillz: Πέθανε ο ράπερ σε ηλικία 38 ετών - Η αγάπη του για τον Ολυμπιακό και το τραγούδι για τον Ζιοβάνι

«Ήμουν "γηπεδικός", με διαρκείας στον Ολυμπιακό, τσαμπουκάς» είχε δηλώσει ο ράπερ Mo Skillz σε συνέντευξή τουΘλίψη στη χιπ χοπ σκηνή σκόρπισε, το Σάββατο (02/12), η είδηση του θανάτου του ράπερ Mo Skillz σε ηλικία 38 ετών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο – μόλις 38 ετών… Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mo Skillz (@moskillzofficial)

«Ήμουν "γηπεδικός", με διαρκείας στον Ολυμπιακό»

Ο ίδιος, σε σχετική συνέντευξή του στο Vice, είχε πει: «Μεγάλωσα στο Φάληρο και στην εφηβεία ήμουν λίγο παράξενος. Γκραφιτάς, hip-hop fan, άκουγα μόνο Αμερική. Από Ελλάδα για πολύ καιρό μόνο TXC, ήμουν "άρρωστος" μαζί τους. Στην αρχή έγραφα μόνο στα Αγγλικά, αλλά όταν άκουσα τον Ευθύμη και αργότερα το "Ρίμα για Χρήμα", αποφάσισα να το γυρίσω στα Ελληνικά. Low Bap δεν έψηνα καθόλου. Ήμουν "γηπεδικός", με διαρκείας στον Ολυμπιακό. Τσαμπουκάς, έπαιζα πολύ συχνά ξύλο. Βέβαια, έχω φάει πιο πολύ ξύλο απ' όσο έχω δώσει (γέλια). Στη συνέχεια, έφυγα για σπουδές στην Ιταλία και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους».

Τα τελευταία χρόνια, ο Mo Skillz ζούσε μαζί με το παιδί του και τη σύζυγό του στην Κύπρο. Είχε γίνει ευρέως γνωστός έπειτα από το κομμάτι που είχε γράψει για τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή, τον Τζιοβάνι, ο οποίος μάλιστα λάτρεψε τόσο πολύ το κομμάτι, που το είχε βάλει και ως ήχο κλήσης στο κινητό του. Ο ράπερ είχε κερδίσει την εκτίμηση του κοινού λόγω της αυθεντικότητάς του.

{https://youtu.be/lWOhI2oFYuI}

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, ο ράπερ ανήρτησε στο Instagram του μια ιστορική φωτογραφία με τον Τζιοβάνι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mo Skillz (@moskillzofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα