My Style Rocks - Κουδουνάρης: Πάθαμε σοκ, πως το κάνατε αυτό

Ο Στέλιος Κουδουνάρης σε μεγάλη έκπληξη με αυτό που αντίκρυσε στο πλατό του My Style Rocks.Η εβδομάδα ξεκίνησε για το My Style Rocks και ο διαγωνισμός μόδας του ΣΚΑΪ γνώρισε μεγάλες στιγμές αμηχανίας όταν εμφανίστηκαν στο πλατό η Ρέινα, η Νικόλ και η Emilia. Οι…

Παράλληλα μια νέα διαγωνιζόμενη έκανε την είσοδό της στο My Style Rocks. Πρόκειται για την Ειρήνη

Παπαβασιλείου την οποία η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχτηκε στο πλατό για την πρώτη της πασαρέλα. Η Ειρήνη θα κάνει έναν πρόλογο με τα outfits που μπορεί να παρουσιάσει αυτή την εβδομάδα, έχοντας ασυλία και δεν θα μπορεί να αποχωρήσει.

Ποια είναι η νέα διαγωνιζόμενη του My Style Rocks: Η Ειρήνη Παπαβασιλείου είναι 22 ετών και είναι σπουδάστρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θήβα αλλά πλέον μένει μόνιμα στην Αθήνα. Σπουδάζει Fashion styling και παράλληλα δουλεύει στο Γκάζι ως barwoman. Στιλιστικά δηλώνει: «προσδιορίζομαι ως κάτι… απροσδιόριστο». Ενώ αν έπρεπε να χαρακτηρίσει το στυλ της θα το έλεγε κινηματογραφικό αφού μπορεί να επηρεαστεί εύκολα από κάτι που είδε στον κινηματογράφο και να το υιοθετήσει. Όπως δηλώνει την έχουν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο και της έχουν πει ότι μοιάζει με χαρακτήρα της Έβδομης Τέχνης. Παρακολουθώντας το My Style Rocks έχει ένα παράπονο: ότι ακούει και βλέπει συνέχεια τα ίδια πράγματα. Για το ντύσιμό της επιλέγει μόνο vintage & second hand ρούχα και ποτέ fast fashion.

Η νέα fashionista του My Style Rocks και η βαθμολογία του Δημήτρη Σκουλού:

Στο σημερινό επεισόδιο νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Σελένη με 11,6 βαθμούς ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολούθησε η Ρέινα με 11,5. Η Ειρήνη Παπαβασιλείου στην πρώτη της ημέρα στο My Style Rocks, βρέθηκε στην τελευταία θέση του πίνακα κατάτακης των βαθμολογιών.

Η νικήτρια της εβδομάδας:

Keywords
Τυχαία Θέματα