My Style Rocks - Βασιλική: Είμαι σε λάθος μέρος, θα αποχωρήσω, βαρέθηκα

Οι κριτές του My Style Rocks είχαν να αντιμετωπίσουν τους συνεχείς διαπληκτισμούς των διαγωνιζομένων στο σημερινό πλατό.Το νέο επεισόδιο του My Style Rocks τελείωσε και σύμφωνα με τον πίνακα κατάταξης με τις βαθμολογίες που ανακοίνωσε η Κατερίνα Καραβάτου, νικήτρια της ημέρας αναδείχθηκε η Όλγα. Η στυλίστρια…

Ο Στέλιος Κουδουνάρης σχολίασε την εμφάνιση της Όλγας ως τέλεια στιλιστικά. Της ζήτησε όμως να

εντάξει τα look που φέρνει στο πλατό σε concept που να μπορεί να προσεγγίσει κάποιος στην καθημερινότητά του. Καθώς αυτός είναι και ο σκοπός του My Style Rocks, να ανεβάσει την εικόνα σε καθημερινές κι εύκολα προσβάσιμες στιγμές.

Η Όλγα έκλαψε με το σχόλιο και τον βαθμό που της έβαλε ο Στέλιος Κουδουνάρης:

Βέβαια αυτή ήταν και μια από τις σπάνιες ευχάριστες στιγμέ σήμερα, αφού η κατάσταση ανάμεσα στις fashionistas τείνει ορισμένες φορές να γίνει ανεξέλεγκτη. Χαρακτηρισμοί φεύγουν σαν βέλη από τη μια κοπέλα στην άλλη και την ώρα της βαθμολογίας υπάρχουν πολικά νούμερα στους πίνακές τους.

Η Βασιλική ανακοίνωσε στους κριτές πως σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει. Λέγοντας: «Μάλλον είμαι για λίγες εμφανίσεις ακόμη εδώ». Κι όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης να πει λεπτομέρειες για τον λόγο που θέλει να φύγει, η παίκτρια απάντησε πως «Σκέφτομαι να αποχωρήσω μάλλον είμαι σε λάθος μέρος. Με όλα αυτά που γίνονται βαρέθηκα να κουράζομαι να ετοιμάζω ρούχα και να ακούω αυτά τα λόγια», υπονοώντας πρώτα την Χριστιάνα με την οποία είναι σε ανοιχτή κόντρα από την πρώτη στιγμή στο My Style Rocks.

Όσα είπε η Βασιλική στον Στέλιο Κουδουνάρη:

Είχε προηγηθεί ένας ακόμη καβγάς της Βασιλικής με τη Χριστιάνα, όταν η δεύτερη σχολίασε πως φέρνει όλο τα ίδια look στο πλατό. Με τη Βασιλική να φορά τα αυτάκια που είχε στην τσάντα της για να δείξει πως δεν την ακούει.

Το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα