My Style Rocks: Οικειοθελής αποχώρηση εξπρές - Τους ξάφνιασε όλους

Η Αιμιλία τα βρόντηξε μετά από μια μόλις εβδομάδα συμμετοχής στο My Style Rocks και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.Στη βάση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν στο Gala του My Style Rocks, βρέθηκαν η Ελεάνα, η Γεωργία και η Χριστιάννα. Το αποτέλεσμα για το ποια κοπέλα θα σωθεί έφτασε να…

Οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση:

Η μεγάλη ανατροπή έγινε όταν οι τρεις fashionistas βρέθηκαν μπροστά στην κριτική επιτροπή. Τη στιγμή που ο Στέλιος Κουδουνάρης δήλωσε πως είναι σε δίλημμα

για να αποφασίσει για την αποχώρηση, η Αιμιλία πήρε τον λόγο και είπε πως αποχωρεί οικειοθελώς γιατί δεν έχει τον χρόνο που απαιτείται για το My Style Rocks. Τα επαγγελματικά της όπως είπε δεν έχουν περιθώρια για να αφιερώσει όσο χρόνο θέλει στο ριάλιτι, παρά το γεγονός πως έχει ασυλία αφού ήταν καινούργια παίκτρια.

Έτσι η Αιμιλία αποχαιρέτησε την Κατερίνα Καραβάτου και τους κριτές μετά από μια μόλις εβδομάδα συμμετοχής στο My Style Rocks. Αυτό το απρόβλεπτο γεγονός, όπως ανέφερε η παρουσιάστρια δεν επηρεάζει τη διαδικασία της αποχώρησης του διαγωνιστικού μέρους. Η Σοφία Χατζηπαντελή θεώρησε πως δεν ήταν σωστό να αποχωρήσουν δύο κοπέλες σε μια ημέρα. Έτσι ο Στέλιος Κουδουνάρης ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και τόνισε πως αν τελικά φύγουν δύο διαγωνιζόμενες, τότε θα μπουν δύο νέες.

Η αποχώρηση της Αιμιλίας:

Τελικά προς ευχαρίστηση όλων ο Στέλιος Κουδουνάρης ανακοίνωσε πως η παραγωγή επέτρεψε να μην υπάρξει αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Η απόφαση της παραγωγής του My Style Rocks:

Keywords
Τυχαία Θέματα