O Luke Elliot στις 15 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη

Ο Αμερικανός crooner που γνωρίσαμε τον περσινό Απρίλιο όταν άνοιξε τις συναυλίες των Madrugada έρχεται στην Αθήνα με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ και «καταιγιστική» διάθεση.

Τώρα που η θύελλα του κορονοϊού καταλαγιάζει, ο Luke Elliot έρχεται. Με ένα καινούργιο άλμπουμ με τίτλο «The Big Wind», ο Αμερικανός crooner που έχει βρει «καταφύγιο» στην παγωμένη Νορβηγία έρχεται για να μας μαγέψει με την μελωδικότητα της φωνής του και τη μουσική του που παραπέμπει σε κινηματογραφικό

soundtrack .

Το «Big Wind» έλαβε 4 στα 5 αστεράκια στο Mojo, από τον θρυλικό κριτικό John Aizlewood, το γαλλικό Rolling Stone επέλεξε το «The Big Wind» ως άλμπουμ του Μαΐου 2020 και αναφέρθηκε στον Luke ως «αναμφισβήτητο ταλέντο σε συνδυασμό με μια πραγματικά εκπληκτική φωνή», το άλμπουμ πήρε διθυραμβικές κριτικές σε Ελλάδα, Νορβηγία και Γερμανία.
Ο Luke Elliot έχει ήδη κυκλοφορήσει ένα EP, με τίτλο «Provisions» και ένα άλμπουμ, «Dressed for The Occasion», την παραγωγή του οποίου ανέλαβε ο εμβληματικός εκπρόσωπος της indie σκηνής, John Agnello (Sonic Youth, Dinosaur Jr., Kurt Vile).

Μείνετε συντονισμένοι με το facebook event της συναυλίας https://www.facebook.com/events/299788254535490/
Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Ιουλίου από το δίκτυο Viva. Τιμές εισιτηρίων: 22 και 25 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα